Dohányzás sétáltatás közben?
Nem szeretnélek megbántani, kérdező...De ha csak olyanok válaszát fogadod el, akik helyeslik a cigizést babakocsi tologatás közben, akkor minek írtad ki a kérdést?
Megerősítést várnál, hogy csináld nyugodtan, mert úgysem káros?
Szerintem egyébként nem tesz jót a babádnak, nyilván.
De tégy belátásod szerint.
Nekem őszintén szólva a szőr feláll a hátamon amikor azt látom, hogy tolja valaki a babakocsit, közben ott a kezében a cigi... :/
Van olyan ismerősöm, akiről tudom, hogy csomót küzdöttek hogy összejöjjön a baba, aztán mindig úgy látom, hogy cigivel a kezében tologatja, érthetetlen számomra.
Én is dohányoztam, de még terhesség előtt leszoktam, azóta hála Istennek nem szoktam vissza és azóta jobban zavar a szaga mint egy nem dohányzót szerintem :D...
Szia! Én dohanyoztam a terhességem előtt, miután abbahagytuk a szoptatást pedig visszaszoktam sajnos ( 15 hónapig volt anyatejes a fiam egyébként )
Szóval nem ítéllek el, én is dohányos vagyok. Viszont, soha nem gyújtok rá, amikor tolom a babakocsiban, vagy együtt sétálunk valahova, ettől engem mindig kirazott a hideg... bocsi, nem akarlak megbántani, de nekem ez olyan undorító.
Gondolom a terhesség alatt nem cigiztél, simán ki lehet bírni, hogy amíg tolod a gyereked nem füstölsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!