Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak nekem ennyire kiakasztó,...

Csak nekem ennyire kiakasztó, hogy némelyik embernek ennyire természetes dolog a megcsalás?

Figyelt kérdés

25 éves férfi vagyok. Már több munkahelyemen is halottam, ahogy a kollégáim azzal dicsekszenek egymással, hogy ki kivel feküdt össze, úgy, hogy van párja sőt olyan is aki házas.

Tőlem is kérdezték már, hogy csaltam-e meg már a páromat vagy tervezem-e. Mondtam, hogy eszemben sincs. Rendesen levoltak döbbenve, hogy miért nem. Mondtam, hogy egy azért mert ugyanúgy nekem se esne jól, ha ő megtenné én velem kettő a párkapcsolat szerintem nem arról szól, hogy a párod csak addig jó amíg minden happy. Erre az volt a válasz, hogy èn honnét tudom, hogy ő nem csal meg engem. Mondtam nekik, hogy én nem ezen kattogok egész nap van jobb dolgom is.

2022. márc. 2. 20:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
22%

9.

Az ilyen alpári stílusod mellett csak az IQ mentes pasasok legaljának kelhettél...

2022. márc. 3. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!