Mi a leghülyébb dolog amivel hülyited magad és el is hiszed?
Nem közeledek az emberek felé, vagy aki közeledik, azt elmarom magamtól.
Azt gondolom, hogy nem érdemlem meg a másikat. Másrészt nem tudok mit kezdeni azzal, hogy valaki jön, és megkérdezi pl.: "Hogy vagy", esetleg "Hogy telt a hétvégéd". Amit én érzek, azt nem feltétlen tudja a másik is átérezni, és ez visszafele is érvényyes.
Nem tud segíteni bizonyos életfeladataimban, annak ellátásában, nem tud mellettem lenni mindig, így azt gondolom minek nekem, minek mellém valaki? A bajokkal, a feladatokkal általában az embernek egymaga kell szzembenéznie: jó, vannak a szolgáltatók, ügyintézők, stb.-k, de a lényeg, hogy inkább egyedül rendezek el inkább sokmindent... És van, hogy rossz megoldást találok, mert ilyen a gondolkodásom.
Ehhez kapcsolódóan azért sem közeledek senkihez, mert én feladattudatos gondolkodású vagyok: ha valaki mond valami problémát, akkor arra megoldást igyekszek találni, és kimondom az ötleteimet, mégha rossz is. Nem tudok érzelmes lenni, csak néha önmagamban, ha egyedül vagyok, és azon őrlődök: miért zártam le X,Y előtt.
(17:08): Az igazam azzal magyarázom, hogy eddig is haladtam valahogy a sulival, fog ez menni...
Azt, hogy nincs igazam: A nehéz tárgyak maradtak a végére, amik tanulás nélkül nem lesznek meg. A programozói pálya meg azért nem annyi, hogy bevágom az alap dolgokat és azokkal el leszek egy életen át. Folyamatosan jönnek ki a frissítések, naprakészen kellene tartanom a tudásom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!