Ha menekült lennél sok más emberrel együtt , aluljáróban laknál velük , lenne egy kevés kajád is, de melletted lenne egy család, éhező gyerekkel, akkor a kajádat oda adnád neki,vagy magadnak megtartanád?
Figyelt kérdés
2022. márc. 2. 12:29
11/16 anonim válasza:
Miért mindig azon vannak lebzzva, hogy nem gondoskodnak a gyerekről, akik NEM vállalták?
12/16 anonim válasza:
Mindenkinek gyereksgget kell nyalni, most ilyen a világ. Majd megváltozik ha elfogy az ivóvíz.
13/16 anonim válasza:
Az irritáló, hogy mindenki úgyis róluk fog gondoskodni, nekik adnak mindent. Rólam egyedülállóként senki nem fog gondoskodni, ami nem baj, de legalább akkor hagyják, hogy magamról gondoskodjak.
14/16 anonim válasza:
Én tuti nem, hozzám egy gyerek nem jön be.
15/16 anonim válasza:
Nem, de egy èhező kutyának biztos adnèk belőle egy kicsit.
16/16 anonim válasza:
1. Először is én nem leszek menekült mert inkább meghalnék mint hogy másfele menjek. Ahhoz nem háború kéne hogy én elmeneküljek hanem ha mi sem elérhetetlen áron lenne vagy nem lenne közbiztonság és bárki rám támadhatnak vagy midkettő. Akkor is csak Biharkeresztes jöhetne szóba ahol anyunak a testvére él vagy egy falu Szilágy megyében.
2. Dehogy adnám oda. Ha éhes lennék hogy adnám oda a falatomat másnak? Meg úgy is, kessobb megéheznék és nem lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!