Fogadnál be kárpátaljai vagy akár ukrán menekültet ideiglenesen?
Bocsi. 😂
3-as és 6-os válaszoló voltam.
Én pénzadománnyal rendszeresen segítettem Kárpátaljai magyarokat korábban is, és most pedig egy nagyobb összeget utaltam a Máltai Szeretetszolgálatnak az ukrajnai menekültek megsegítésére.
Ennyit szívesen megteszek, de idegeneket nem akarok befogadni a házamba. Aki megteszi, annak minden megbecsülésem a bátorságáért és a segítőkészségéért!
Biztosan nem hirdetném meg, hogy az első két random jelentkező jöhet a házba, mert hatalmas szerencsejátéknak érezném a dolgot. Viszont messze lakunk a határtól és a fővárostól is, szóval helyben, ha akarnánk se tudnánk felajánlani a dolgot valakinek. Ha a mi utcánkban lenne az embertömeg, akkor lehet máshogy állnék már hozzá. Pénzzel és adományokkal egyébként már támogattuk a menekülteket eddig is.
Van egy ukrán barátom viszont, őt bármikor átutaztatnám az országon és befogadnám gondolkodás nélkül. Ő azonban nem tudta elhagyni az országot időben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!