Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Fogadnál be kárpátaljai vagy...

Fogadnál be kárpátaljai vagy akár ukrán menekültet ideiglenesen?

Figyelt kérdés
Nekem van ingatlanom, ahova be tudnék fogadni egy vagy két embert (nem kérnék érte pénzt), és szívesen segítenék nekik, akik most menekülnek a hazájukból, de kicsit félek, még nem csináltam ilyet és mégiscsak idegenekről van szó.
2022. márc. 2. 10:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Bocsi. 😂

3-as és 6-os válaszoló voltam.

2022. márc. 2. 11:44
 12/20 anonim ***** válasza:
88%
Nincs hova befogadnom.
2022. márc. 2. 12:04
 13/20 anonim ***** válasza:
92%

Én pénzadománnyal rendszeresen segítettem Kárpátaljai magyarokat korábban is, és most pedig egy nagyobb összeget utaltam a Máltai Szeretetszolgálatnak az ukrajnai menekültek megsegítésére.

Ennyit szívesen megteszek, de idegeneket nem akarok befogadni a házamba. Aki megteszi, annak minden megbecsülésem a bátorságáért és a segítőkészségéért!

2022. márc. 2. 12:15
 14/20 anonim ***** válasza:
41%
Mèg csak az kène.
2022. márc. 2. 12:23
 15/20 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2022. márc. 2. 12:37
 16/20 anonim ***** válasza:
91%

Biztosan nem hirdetném meg, hogy az első két random jelentkező jöhet a házba, mert hatalmas szerencsejátéknak érezném a dolgot. Viszont messze lakunk a határtól és a fővárostól is, szóval helyben, ha akarnánk se tudnánk felajánlani a dolgot valakinek. Ha a mi utcánkban lenne az embertömeg, akkor lehet máshogy állnék már hozzá. Pénzzel és adományokkal egyébként már támogattuk a menekülteket eddig is.

Van egy ukrán barátom viszont, őt bármikor átutaztatnám az országon és befogadnám gondolkodás nélkül. Ő azonban nem tudta elhagyni az országot időben.

2022. márc. 2. 12:38
 17/20 anonim ***** válasza:
40%
4-es, NEM tetetheted ki őket, mert "veszélyhelyzet van". Csak úgy megsúgom.
2022. márc. 2. 14:07
 18/20 anonim ***** válasza:
Igen, hármat is.
2022. márc. 4. 19:56
 19/20 anonim ***** válasza:
33%
Francokat. Pénzt se utaltam ezeknek, a lakásba meg végképp be nem jöhetnének..
2022. márc. 5. 09:32
 20/20 anonim ***** válasza:
Elnézve a kétéves kommenteket, akiknek ekkora a szíve, miért nem visz haza olyat, aki rászorul úgy igazán? Mondjuk kilakoltatott, hajléktalan magyarokat? Ja, hogy arra nem ugrana a média meg a giccsfaktor?
júl. 6. 05:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!