Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek az orosz férfiak?

Milyenek az orosz férfiak?

Figyelt kérdés
Megismertem Franciaországban ( ott élünk mindketten ) egy 30 éves orosz férfit ( én 25 vagyok ) és úgy néz ki mindketten komoly kapcsolatot keresünk. Kérlek benneteket, most ne hozzátok fel a háborút és csak az válaszoljon, akinek volt már orosz párja.

2022. márc. 1. 19:13
1 2
 11/20 SaJt01 válasza:
100%
Putyintól Dosztojevszkij-ig van minden
2022. márc. 3. 23:25
 12/20 anonim ***** válasza:
24%
Lájkold be Lenint.
2022. márc. 3. 23:39
 13/20 anonim ***** válasza:
93%

Mostoha anyám félig Orosz.

Én 1/5. Vagyok Orosz.

Nagy dumásak vagyunk, hatalmas humorérzékkel.

Sajnos imádunk inni és agresszívak is vagyunk.

Az agressziót nem úgy kell érteni, hogy mindenkit agyon ütünk. Hanem hogy keményen megvédjük magunkat és a szeretteinket.

De természetesen minden Orosz más, ahogy minden magyar, Német, Ukrán.

Ismerek én személyesen Ukránokat is. A poén az, h nem jövök ki velük. Az egyik 1x majdnem kinyírt, a másik meg nem bírja a poénjaim. 😂😂

2022. márc. 4. 00:21
 14/20 anonim ***** válasza:
20%
Hatalmas nagy dumások vagytok.én 6 év alatt nem láttam nevetni egy oroszt sem.csak mogorván isszák az italukat a pultnál a bárban ahol melózok.utáljuk is őket, nagyra vannak magukkal csak mire is? Egy nulla nemzet szó szerint.
2022. márc. 4. 00:35
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

14.

Jó nagy fa arcúakat fogtatok ki. 😂

Biztos nem jutott elég vodka, h az agysejtjeiket lebontsa.

Hisz ahogy a nóta is szól:

Igaz orosz vakcina,

Vodka, vodka..

Agysejted lebontsa. 😂😂

Vagy lehet, csak tönkre ment a lada.

2022. márc. 4. 00:48
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
Aha hát nem tudom.én rühellem az összeset.mi kedvesek vagyunk, de mondom 6 éve ezt látjuk. Inkább magyar lány 1000szer
2022. márc. 4. 07:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Van humoruk a szlávoknak, csak nem olyan mint a magyaroknak (bár én a mi proli szar humorunkat nem nevezném annak). Igazából lehet, hogy alapvetően hamarabb megrázzák a pofonfát, agresszívabbak, de épp ezért kevesebb is az ilyen magyar típusú beszólogatós gyökér, mert tudják, hogy oda lesz csűrve, ha nagyon pattognak. Azért otthon elképesztő, hogy mennyire szabadon mond mindenki ami éppen eszébe jut, főleg az ilyen szexista megnyilvánulások kritikán aluliak. Az itt egyáltalán nincsen, a férfiak előzékenyebbek, tisztelettudóbbak szerintem nagy átlagban, nincs catcalling, mert biztos, hogy akár egy másik idegen férfi is szájbavágná az illetőt.

A másik, meg hogy erősen arra nevelik őket, hogy csak akkor nyissák ki a szájukat, ha van valami tartalma is annak amit mondanak. Az én férjem is ilyen, keveset beszél, de az átgondolt, a vita hevében sem mondott még nekem soha, olyat amivel vérig sértene, a szavainak súlya van. Nekem ez szimpatikus a szláv emberekben, hogy nem jár a szájuk mint a kacsa segge.

Ezek az én szubjektív meglátásaim, az előző kommentem inkább objektív volt.

2022. márc. 4. 11:37
 18/20 anonim ***** válasza:
87%

Nahát akkor egészségedre.

Én meg inkább vagyok barátkozósabb, kedves de kinek mi jön be ezzel nincs vita.

2022. márc. 4. 11:51
 19/20 anonim ***** válasza:
En most ismerkedek egy orosz kamionsoforrel aki hozzank jar, nagyon kedves, mosolygos, mindenki szereti. Mindenkinek koszon, mindenkihez beszel. Nagyon kedves, tisztelettudo velem szemben, nem eroltet semmit, azt mondja en szabom meg a hatarokat es o tiszteletben tartja. Nem akar rogton agyba vinni, nem tesz szexualis celzasokat. Mindig ellep bokokkal. Teljesen mas a kommunikacioja mint a magyaroknak. Kinezetre meg o magas, sportos, barnas haj, barna szem, tipikus rossz fius arca van. De egy tunemeny a pasi. Engem total levett a labamrol.. Ilyen normalis pasival nem mindennap talalkozok..
szept. 8. 16:24
 20/20 anonim ***** válasza:
Azt meg elfelejtettem leirni. Nagyon szereti a teat ahogy az oroszok tobbsege es mindig szakit rak idot, hogy beszeljunk. :)
szept. 8. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!