Milyenek az orosz férfiak?
Jajjistenem, ezek az ostoba általánosítások..... :-D
A magyar férfiak milyenek???
Ugyanolyan Józsibácsi a tsz-nyugdíjas, és pl. egy belvárosi ficsúr...???
Oroszország hatalmas terület, azon belül is rengeteg etnikummal, úgyhogy ezt nehéz megválaszolni.
A vallásuk különböző mint a miénk, máshogy ünneplik az ünnepeket. Sok szláv férfi elvárja a feleségétől, hogy az ortodox hagyományokat átvegye. Ugye a naptár más, ezen felül van pár dolog, pl a szlava, bizonyos pescetarian “koplalások” ünnepek előtt ilyesmik. A szláv emberek szerintem nagy átlagban vallásosabbak mint mi. Az ortodox templom, ha jól tudom, engedélyezi az egyházi házasságot, de a gyerekeket biztosan ortodoxnak kell keresztelni.
A hagyományos családmodellben, főleg vidéken, az anyós odaköltözik a fiához és segít a gyereknevelésben, lányának fogadja a fia nejét. Ezzel lehet meg kell békülni, attól függ mennyire modern gondolkodású a család. A szláv országokban nagyon nagy szeretet veszi körül a gyerekeket, idegenek is sokszor megsimogatják, megnyomorgatják őket, nemhogy a család, ami elég furcsa lehet.
Viszont a jópofázás az nagyon hiányzik minden szláv emberből, szerintem, abban biztos lehetsz, hogy nem fogják véka alá rejteni, hogy mit gondolnak rólad, legyen az jó vagy rossz.
Csak ordibálni tudnak, durvák és vérükben van a lopás.
A világháborúban is szétloptak mindenkit, és a mostani videókban is lehet látni, ahogyan a boltokból mindent összelopkodtak a katonák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!