Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyenek az orosz férfiak?

Milyenek az orosz férfiak?

Figyelt kérdés
Megismertem Franciaországban ( ott élünk mindketten ) egy 30 éves orosz férfit ( én 25 vagyok ) és úgy néz ki mindketten komoly kapcsolatot keresünk. Kérlek benneteket, most ne hozzátok fel a háborút és csak az válaszoljon, akinek volt már orosz párja.

2022. márc. 1. 19:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Most őszintén: szerinted minden orosz férfi ugyanolyan? Miért nem ismered meg ezt az egyet, hogy meglásd, egyáltalán van-e értelme folytatni?
2022. márc. 1. 19:17
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
Bármilyenek lehetnek. Értelemszerűen ők sem egy homogén tömeg.
2022. márc. 1. 19:19
 3/20 anonim ***** válasza:
92%

Jajjistenem, ezek az ostoba általánosítások..... :-D

A magyar férfiak milyenek???

Ugyanolyan Józsibácsi a tsz-nyugdíjas, és pl. egy belvárosi ficsúr...???

2022. márc. 1. 19:22
 4/20 anonim ***** válasza:
44%
Olyan harciasak.
2022. márc. 1. 19:26
 5/20 anonim ***** válasza:
97%

Oroszország hatalmas terület, azon belül is rengeteg etnikummal, úgyhogy ezt nehéz megválaszolni.

A vallásuk különböző mint a miénk, máshogy ünneplik az ünnepeket. Sok szláv férfi elvárja a feleségétől, hogy az ortodox hagyományokat átvegye. Ugye a naptár más, ezen felül van pár dolog, pl a szlava, bizonyos pescetarian “koplalások” ünnepek előtt ilyesmik. A szláv emberek szerintem nagy átlagban vallásosabbak mint mi. Az ortodox templom, ha jól tudom, engedélyezi az egyházi házasságot, de a gyerekeket biztosan ortodoxnak kell keresztelni.

A hagyományos családmodellben, főleg vidéken, az anyós odaköltözik a fiához és segít a gyereknevelésben, lányának fogadja a fia nejét. Ezzel lehet meg kell békülni, attól függ mennyire modern gondolkodású a család. A szláv országokban nagyon nagy szeretet veszi körül a gyerekeket, idegenek is sokszor megsimogatják, megnyomorgatják őket, nemhogy a család, ami elég furcsa lehet.

Viszont a jópofázás az nagyon hiányzik minden szláv emberből, szerintem, abban biztos lehetsz, hogy nem fogják véka alá rejteni, hogy mit gondolnak rólad, legyen az jó vagy rossz.

2022. márc. 1. 19:52
 6/20 anonim ***** válasza:
82%
Azt mondod megismertél egy orosz férfit, akkor milyenek az orosz férfiak?
2022. márc. 1. 20:00
 7/20 anonim ***** válasza:
30%
Akiket én ismerek orosz férfiakat mind maguknak valók, merevek, nincs humoruk.Engem nem is szeretnek, lenéznek mert ilyen közvetlen vagány nagydumás vagyok ellentétesen velük.De ez az én tapasztalatom velük, ez nem igaz mindre.
2022. márc. 1. 20:09
 8/20 anonim ***** válasza:
8%

Csak ordibálni tudnak, durvák és vérükben van a lopás.

A világháborúban is szétloptak mindenkit, és a mostani videókban is lehet látni, ahogyan a boltokból mindent összelopkodtak a katonák.

[link]

2022. márc. 1. 21:28
 9/20 Prokopf ***** válasza:
40%
Ha huzamosabb ideig nem borotválkoznak, általában hosszú szakálluk nő.
2022. márc. 2. 00:11
 10/20 anonim ***** válasza:
19%
Bunkók!
2022. márc. 2. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!