Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elfogadnád ha sorkötelesként...

Elfogadnád ha sorkötelesként maradnod kéne az országban, harcolni?

Figyelt kérdés
Én nehezen, de mivel a törvény nem tesz kivételt így nem is lenne más választás.

2022. febr. 28. 19:22
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%
"2eske" vagyok. Egy szóval nem írtam, h megéri harcolni ezért az országért. Csupán szóvá tettem a véleményemet egy adott korosztályról. Férfinek nevezik magukat közben meg szűkebb nadrágokat húznak fel, mint én erejük egyenlő a nullával... Szóval kedves hatoska, képzeld nekem is van párom és marhára nem örülnék neki, ha besoroznák. Puszi.
2022. febr. 28. 20:33
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Milyen helytállásról beszélsz kedves kérdező?

Nem egy kalandfilmben vagyunk, mindenki cselekedjen belátása szerint.

2022. febr. 28. 20:34
 13/21 anonim ***** válasza:
53%
Igen, de csak azért mert szuicid vagyok, szóval nem harcolnék hősiesen, vagy ilyesmi.
2022. febr. 28. 20:39
 14/21 anonim ***** válasza:
2022. febr. 28. 20:49
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Itt inkább néz ki egy polgárháború, mint nemzetközi konfliktus, előbb lépne le az ország gyávábbik része, minthogy itt hadkötelezettség lenne. Megint behajolunk az oroszoknak, a sok gyökértelen f.sz miatt meg majd azoknak is leköpdösik az unokáit a nyugati országokban, akik még tudnak hinni valamiben.
2022. febr. 28. 21:04
 16/21 anonim ***** válasza:
77%
6-os vagyok, Kérdező, gondolom felnőtt férfi ember vagy. Döntés és cselekvőképes. Azért harcolsz - vagy sem - amiért csak akarsz. Nem az én dolgom. Ha egy ilyen hulladék országért akarsz meghalni, az a saját döntésed. Hogy sajnálnálak e? Nem, mert te magad cselekedtél így.
2022. febr. 28. 21:10
 17/21 anonim ***** válasza:
67%
6+16osnál a pont, (én vagyok a négyes) ha te tényleg olyan hlye vagy, hogy szerinted bármire is jó gépfegyverrel szaladgálni gigantikus masinák után, akkor hajrá, de nem minket nem érdekel az életed, hanem azt a tankot vagy drónt, amelyik kinyír téged anélkül hogy egy áramköre elgörbülne. de jó hősködést, ha több izmod van mint agyad.
2022. febr. 28. 22:43
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

2

"Bár én nő vagyok, de ha körbe nézek a mostani "férfiak" között(18-30as korosztályra gondolok).... hát egy keményebb kislány ki tudja ütni őket. Siralmas...."

Már elindítottad a "Sorozzanak nőket férfiak helyett" mozgalmadat? Írásodból következik, hogy szerinted alkalmasabbak katonának ezek a "keményebb kislányok". Lehet ám önkéntesnek is jelentkezni.

2022. márc. 5. 18:18
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Semmiféleképpen sem.

Valószínűleg elsők között döngetném az amerikai nagykövetség kapuját háborús menedékkérelmet lebegtetve.

Párhuzamosan csomagolva a bőröndömet nyugat európát megcélozva.

Biztos nem leszek most népszerű ezzel a véleményemmel, de én legalább felmerem vállalni.

Fiatal vagyok ahhoz, hogy pár barom hatalomjátéka miatt megmurdeljek, valamint azt sem érzem, hogy kaptam volna annyit ettől az országtól, hogy golyót fogjak érte.

Harmadrészt saját sereggel nettó öngyilkosság lenne harcba szállni, NATO csapatok meg továbbra is egy nagy kérdőjel.

22F

2022. márc. 13. 08:52
 20/21 Jégszív ***** válasza:
52%

NO NEM!

Ebben az országnak becézett pöcegödörben?

Ugyan ki mellett, és miért?

2024. márc. 2. 09:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!