Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Túlságosan pánikolok?

Túlságosan pánikolok?

Figyelt kérdés

Tudom, most biztos sok orosz-ukrán kérdés van. Az enyém lényege is ez volna. Vagyis inkább a háborútól való félelem.

Nagyon rettegek tőle. Nem akarom, hogy a nyugodt, épp most egyenesbe hozott életem egy csapásra tönkre menjen. Félek tőle. Sokszor azon kattogok egész nap X vagy Y helyzetben mit tennék. Vészforgatókönyveket gyártok, mikor mit, hogyan és kivel csinálnék. Menekülés, célországok, az odajutás meg minden. Teljesen be vagyok kattanva néha, és nem tudok megnyugodni. Több ukrán kollégám van, őket is próbálom lelkileg és máshogy is segíteni, de én magam nem nyugszom meg. Nektek van ötletetek, mivel vagy hogyan higgadhatnék le?

2022. febr. 27. 14:37
 1/3 anonim ***** válasza:
17%

Ne pánikolj

Majd ha jönnek a rakéták pánikolhatsz

2022. febr. 27. 14:41
 2/3 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem ha nem élsz közell az ukrán határoknál, akkor nem kell pánikolj. öszintén nem tudjuk nagyon befolyásólni a helyzetett és azt amit nemtudsz befolyásolni azon nem kéne,hogy aggodj. Ha ki is törne a 3 világháború(aminek öszintén nagyon kicsi az esélye), akkor pedig eléggé nagy elönőyben vagyunk oroszorszaggal szemben miveL benne vagyunk a NATOBA és ennek kösszönhetően több ország is van aki segitségunkre jön ha valami gond lenne. Bocsi a helyesírási hibákért.
2022. febr. 27. 17:23
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha Vlagyimir "Hitler" Putyin ledobja az atomot ott mar a NATO se sokat ér
2022. febr. 27. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!