Attól függ, kinek milyen a személyisége.
Én alapból szőke hajú vagyok, de 13 éve barnára festem, így sokkal jobban érzem magam, jobban is áll.
A szőke haj valahogy nekem olyan komolytalan pcsa hatást kelt aki csak kelletni akarja magát
Most hogy már elmúltam 30 most jöttem és igazán hogy a természetes hajszín all a legjobban és bánom nagyon, hogy ezt nem mondta el nekem senki tizenévesen.
De ha nem erre gondolsz, hanem alapból, természetesen melyik a jobb akkor a barnát mondanám. Erősebb és ellenállóbb a környezeti hatásokkal szemben.
Az én arcomhoz szerintem barnának jobb lenni. Vagy igazából kb mindennek csak sötét és élénk legyen.
Viszont egy természetes szőke nő (szerintem) szebb, különlegesebb általában, mint egy barna hajú.
Mondjuk a szőke nős viccek miatt talán annyira nem lehet jó szőkének lenni, nálunk pl a család, ismerősök sokszor hülyézik le a szőkéket meg szidják őket, szóval az ilyen buta sztereotípiák miatt talán jobb barnának lenni. Plusz hallottam olyat, hogy a szőkéknek le szokott égni a fejbőrük nyaranta, nekem ezt barna hajjal még nem igazán kellett megtapasztalnom, amiért szintén hálás vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!