Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A traumáid és sebeid nélkül...

A traumáid és sebeid nélkül nem tartanál most ott, ahol vagy, nem lennél most az, aki. Egyetértesz?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 14:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
79%

Mi az, hogy közhelyes?

Hát minden ami az életedbe történik az hatással van rád. Ezen mi a közhelyes magyarázd már meg.

Az is közhelyes, hogy az anyag nem vész el csak átalakul, attól még igaz.

"valamint olyan, mintha kb. semmibe vennéd valakinek a szenvedését"

Ilyenekre meg nem is tudom mit írjak. Te egyáltalán tisztában vagy vele mikkel vádolod a másikat? Inkább fuss az értelmezésnek még egyszer neki.

Itt a kérdező tett egy alap állítást. Ez nem egyénfüggő meg semmi ilyesmi, ez mindenkire egyformán igaz, csak teljesen más mértékben. Lehet az negatív, lehet az pozitív stb.

Ennyi, és ebbe belelátni ilyen ostobaságokat, mint a másik szenvedésének semmibenézése, hát hihetetlen komolyan.

Szerintem ezt a dolgot nem érzelmekkel kellene kezelni, hanem aggyal végiggondolni.

2022. febr. 25. 16:01
 12/20 anonim ***** válasza:
62%
#11 végre valaki aki még érti rajtam kívül a kérdést. Hihetetlen mennyire nem tudnak egy szimpla kérdést értelmezni az emberek.
2022. febr. 25. 16:21
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

9-es:

"Ha a traumákra úgy gondolunk, hogy ez az életünk része és természetes velejárója, akkor talán könnyebben el tudjuk fogadni azt és könnyebben fel tudjuk dolgozni"

8-as válaszadó vagyok. A traumák nem az emberi élet részei és természetes velejárói! Ha már el kellett szenvedni egy traumát, azt nem tudjuk úgy felfogni, hogy, ja, ez természetes volt, és dolgozzuk fel könnyedén.

A trauma attól trauma, mert az életedet befolyásolta, megváltoztatta.

2022. febr. 25. 16:25
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudom ilyet nem 'illik' kijelenteni, de jó érzéssel tölt el és büszke vagyok magamra, mert pont a traumáim vezettek egy jobb, élhetőbb, tartalmasabb élethez. Minden megközelítés kérdése, nekem sikerült. Biztosan szerencsés vagyok, vagy csak olyan az alap természetem hogy hasznosítom a negatív történéseket is.
2022. febr. 25. 16:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Van benne igazsag, de nem mind vitt pozitiv iranyba. Sot. Szal lehet inkabb elorebbtartanek
2022. febr. 25. 16:50
 16/20 A kérdező kommentje:
15: A kérdés úgy szólt, hogy pont ugyanott tartanál, ahol most. Se nem előrébb, se nem hátrébb.
2022. febr. 25. 16:51
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Biztos nem lennék ennyire egy önbizalomhiányos sz*r, ha nem megalázásokkal telik a fiatalkorom, szóval ja.
2022. febr. 25. 17:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Az egyertelmu h pont ugyanitt tutinem.. azert vittem tovabb a gondolatot
2022. febr. 25. 19:13
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát honnan nézzem, hogy 29 évesen testi, lelki roncs vagyok? Akkor igen, nem tartanék itt...
2022. febr. 26. 03:37
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal előrébb lehetnék, ha bizonyos dolgokat nem kellett volna átélnem. De utólag már úgysem lehet semmin sem változtatni.
2022. febr. 26. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!