Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Amikor facebook-on látsz egy...

Amikor facebook-on látsz egy megosztást, hogy valaki talált egy pénztárcát iratokkal, és keresi a tulajdonosát, mit gondolsz arról, aki elhagyta a cuccait? Elítéled, vagy úgy gondolod, hogy rossz napja volt? Esetleg más?

Figyelt kérdés
A megtalálótól persze nagyon rendes és emberséges dolog.
2022. febr. 25. 08:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
97%
Semmit, nem gondolkodok ilyeneken. Amúgy meg bárkivel megeshet, én is hagytam már el tárcát is, igazolványt is.
2022. febr. 25. 08:17
 2/12 anonim ***** válasza:
16%
Azt gondolom, hogy nekem nincs ilyen mázlim.
2022. febr. 25. 08:20
 3/12 anonim ***** válasza:
97%
Én diákigazolványt találtam a buszon, ráadásul egy általános iskolás kislányét. Nem gondoltam semmit, visszajuttattam neki, közvetlenül, nem raktam ki a netre nyilvánosan minden adadát.
2022. febr. 25. 08:33
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Ember, te miről beszélsz? Most komolyan, ha valaki elhagy valamit, az azért van szerinted mert "rossz napja volt"??? És miért kéne bármit is gondolni róla, te még sose hagytál el semmit? Melyik univerzumból jöttél?
2022. febr. 25. 08:50
 5/12 A kérdező kommentje:

Neked mi bajod van?

Én voltam az egyébként, akinek visszajuttatták a cuccait, csak kíváncsi voltam, hogy ilyen esetben ki mire gondol. Igyál egy kávét, az megnyugtat.

2022. febr. 25. 08:52
 6/12 anonim ***** válasza:
96%
Sok oka lehet. Volt olyan hogy rosszul lettem, elhagytam a táskámat, visszajuttatták hozzám. Volt olyan, hogy ellopták a pénztárcámat, igaz pénz nélkül de visszakerült.
2022. febr. 25. 09:21
 7/12 anonim ***** válasza:
6%

Én elítélem.

Utálom a figyelmetlen embereket.

2022. febr. 25. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:
19%

Én is így gondolom.

2022. febr. 25. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Bárkivel előfordulhat. Lehet egy kialvatlan reggele, egy rossz napja, mert megbántotta a tanára/kollégája/főnöke/ismerőse, kísérhet gyereket, idős vagy beteg embert az orvoshoz, elvonja egy vita a figyelmét a bolt/bank/piac pultjánál vagy rohannak időre ügyintézni és azt sem tudja hol áll a feje.

Igyekszem nem ítélkezni, hiszen én is kerülhetek bármikor hasonló helyzetbe.

2022. febr. 25. 10:41
 10/12 Metionin ***** válasza:
100%
Max hogy jó nagy szívás lehet neki, hogy elhagyta a cuccait. Ez pont olyan dolog, ami bárkivel megtörténhet, elég hozzá fáradtnak lenni.
2022. febr. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!