Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van olyan 40 körüli nő, aki...

Van olyan 40 körüli nő, aki szerinted nagyon vonzó?

Figyelt kérdés
Ha igen, mi az a tulajdonsága, ami vonzóvá teszi?
2022. febr. 23. 18:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Nálunk a gyerekek osztályaiban van jó pár tiptop negyvenes anyuka is. Igényesek, nem hagyták el magukat, kultúráltan viselkednek, jó az "összkép", pedig van köztük mindeféle.
2022. febr. 23. 19:03
 2/12 anonim ***** válasza:
91%

Nem is kevés.

Nem is egészen értem, miért számít, ha 40 körüli. Ha valaki nem hanyagolja el magát, akkor ennyi idõsen simán jobban is kinézhet, mint mások huszonévesen. És mondom ezt úgy, hogy a húszas éveim elején járok. :D

2022. febr. 23. 19:06
 3/12 anonim ***** válasza:
94%

Igen, minden korosztályban vannak vonzó nők, anyukám már 50 felett van és mai napig megfordulnak utána a férfiak. Utánam 24 évesen sem forgolódnak sajnod, szóval mem örököltem a genetikáját, már ami a külsőt illeti.

40-esek közt is sok szép nő van főleg manapság, mert már jobban tudnak a nők foglalkozni a külsejükkel. A régi időkben a nők már sokszor 25 évesen asszonyosan néztek ki, magukra is úgy tekintettek már, nem foglalkoztak annyit a megjelenésükkel, mint a mai 40-esek közül sokan.

Szerintem attól vonzó egy hasonló korú, ha aktívan él, sokat mosolyog, igényesen öltözik. Ott van pl Pataki Ági, ő már 70 éves, de ahogy látom sokat túrázik, egyáltalán nem kelti egy idős nő benyomását.

2022. febr. 23. 19:10
 4/12 anonim ***** válasza:
94%

A kolléganőm mindjárt 40 éves. Iszonyúan vonzó nő külsőleg és belsőleg is. Rengeteg (közös) téma van, amikről el lehet vele beszélgetni. Aranyosak a hanglejtései és a gesztikulálása is.

28/f

2022. febr. 23. 19:20
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
A legtöbb nő ilyen, pl.: a hangja, a másikkal való törődése, vagy épp a lábfeje miatt.
2022. febr. 23. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:
6%

Hát én még olyat nem láttam, nem 40 felett de 30 felett se. ez a nők önáltató kamuja hohgy egy 40-es is lehet olyna vonzó mint egy 20-as. dehogy lehet. nem lehet.

a nők 25 felett elindulnak lefelé.

30 felett meg erős lejtő.

2022. febr. 26. 12:49
 7/12 anonim ***** válasza:
6%
Persze ezt lehet tagadni önáltatni de egy 40-es nő az középkorú.
2022. febr. 26. 12:49
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom, hogy mit lehet csodálni egy -öregedő- 40-es nőn?

Azt, hogy tud még menni? Vagy mit?

2022. febr. 26. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:

A 40-es éveiktől kezdenek el pl. kopaszodni a nők.

Annál szebb meg nincs is mint egy kopaszodó őszülő nő...

2022. febr. 26. 20:29
 10/12 anonim ***** válasza:

A 40-es nők a legdögösebbek! (nyilván itt is van kivétel bőven, mint minden más korosztályban) Ha választhatnék (kategórián belül) egy huszonéves és egy negyvenes között, gondolkodás nélkül a negyvenest választanám!!

F40+

2022. febr. 26. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!