Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mikor ki hogy állt ehhez az...

Mikor ki hogy állt ehhez az életben?

Figyelt kérdés
Azt láttam, hogy még a suliban, illetve az egyetemen is teljesen elnézőek voltunk azzal ha valaki náthásan, influenzásan jött be. Senki szóvá nem tette. Addig már a munkahelyen kb kiutálják covidtól teljesen függetlenül az embert.

2022. febr. 23. 13:11
 1/8 anonim ***** válasza:
63%

És szerinted melyik állapot a normális?

Mert szerintem az, hogyha valaki fertőző beteg, akkor marad otthon a valagán és nem terjeszti járműveken, munkahelyen.

Egyszerűbb a cég szempontjából is - ha valaki otthon marad egy hétre, mintha utána 30-nak kell kimaradnia a munkából egy hétre.

Plusz a járulékos gondok, a családtagoknak hazavitt fertőzés.

2022. febr. 23. 13:19
 2/8 anonim ***** válasza:
54%
Talán már fejlődött a te időd óta annyit a világ, hogy agyilag felfogják, amit az 1-es is írt.
2022. febr. 23. 13:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Milyen én időm?!
2022. febr. 23. 13:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Ha menni kell dolgozni akkor menni kell, függetlenül a rosszalló tekintettől
2022. febr. 23. 13:23
 5/8 Metionin ***** válasza:
100%
Suliban sokszor nem az illető dönti el, hogy bemegy-e betegen, hanem a szülei. Engem is beküldtek még tüdőgyulladással is. Egyetemen szerintem szakfüggő, vannak órák, amire félholtan is be kell mászni, különben bukta a tárgy, legalábbis mi az ilyenekre bementünk, a többit kihagytuk ha betegek voltunk. Munkahelyen meg sokszor az dönt, hogy van-e lehetőség otthonról dolgozni vagy mekkora eséllyel rúgnak ki, ha sokat vagy beteg.
2022. febr. 23. 13:26
 6/8 anonim ***** válasza:
26%
Attól, hogy folyik valakinek az orra nem áll meg az élet szerintem. Aki nem akarja elkapni hordhat maszkot és vehet fel kesztyűt. Ha valaki úgyis olyan rosszul van nem fog menni sehova. Ennyi erővel ne menj boltba vagy ne használd a tömegközlekedést mert bármit elkaphatsz.
2022. febr. 23. 13:32
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

A maszk nem téged véd, hanem tőled véd!... ha többet nem is, de ennyit már megtanulhattál volna a covid kapcsán!

Talán inkább a betegnek kellene maszkot vennie, nem a többi 8 milliárdnak.

2022. febr. 23. 14:06
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
57 éve kezdtem az általános iskolát. Akkoriban az influenza nem számított betegségnek, a 26 fős osztályból legfeljebb 2-3 fő hiányzott. Köhögtünk prüszköltünk, valószínűleg keresztül-kasul fertőztük egymást, de 37,5-38 fok alatt senki sem maradt otthon. Az egészség ugyanis nem ott kezdődik, ha a széltől is óvjuk az immunrendszert, hanem ott, ha minél több bacival kerülünk közelebbi ismeretségbe, és kerülünk ellenük védett állapotba. Ezt természetesen nem a covidra értem, de a mai, "a megelőzés a legjobb gyógymód" erősen elhibázott felfogás.
2022. febr. 25. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!