Azok az emberek,akiknek ilyen a mozgásuk,de tényleg érzik a zenét,azok akár jól is megtanulhatnának táncolni,ha vennének órákat?
https://www.youtube.com/watch?v=cfOa1a8hYP8
Olyanokhoz szól a kérdésem,akik profi táncosok vagy régóta táncolnak és tényleg jók benne,esetleg koreográfusok. Kb hasonló a mozgásom,mint az övé(ismerősök szerint is). Van zenei érzékem,de a mozgáskoordinációm finoman szólva is hagy kivetnivalót és hiába a ritmusérzék,a fentihez hasonló mozgás az eredmény,ha táncolni próbálok. Nagyon szeretnék megtanulni táncolni,de sokan elveszik a kedvem és azt mondják esélytelen.
Nem vagyok koreográfus, se profi, de szeretek és szoktam táncolni.
Ez az ember érzi a ritmust és a zenét, nekem tetszik, ahogy átadja magát a zenének és táncol. Valószínűleg más zenére másképp mozog, de nem hiszem, hogy "normális" akar lenni. Pl. hajat sem mosott a klip kedvéért.
Ha a mozgáskoordinációdon akarsz javítani, iratkozz be valami tánciskolába! Vagy keress oktatóvideót és táncolj tükör előtt!
De a legjobb szabadon táncolni! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!