Sok embert miért taszítanak a fétisek?
Az benne a beteges, hogy akinek valamilyen fétise van, az csak arra izgul fel. Tehát nem egy szép testre, hanem azon belül arra az egy dologra, amit ő izgatónak tart.
Gyakorin is van belőlük és elég undik (a harisnyás-büdöslábas, a lyukas zoknis, a hajvágós, a bőrnacis/leggingses és még sokan). Továbbá, az ilyen emberek nem mindig tudják visszafogni magukat és ha valaki a kérdésük alá téved és jó szándékkal válaszol, elárasztják a privátját "kedves" üzenetekkel.
#6 a fétis általában a kiskori behatások által torzuló személyiség miatt alakul ki, vagy a korai tinédzser korban a nemi érés kezdetekor. Az agy tudat alatt a sz3xuális örömökkel párosít valami oda nem illőt (akár tárgyat is) és később már csak arra fog izgulni az illető.
11-es!
Nekem is van "fétisem", és mégsem csak arra tudok felizgulni. Semmilyen gyerekkori behatás nem volt, mióta az eszemet tudom, azóta megvan.
Elég szomorú, hogy manapság már mindenre rámondják, hogy beteges, meg, hogy fétis, ami nem szokványos.
Nekem az is írt, aki levágott hajjal akart maszturbálni. 😖
Amúgy nekem mindig nem tiszta még, hogy miért, és miért tűnik úgy, hogy férfiből sokkal több fétises van.
Az való igaz, hogy valamiért sokkal több fétises férfi van mint nő!
Talán meg kéne csinálni A szürke ötven árnyalatának második részét, amiben a főszereplő ezúttal fétises lenne. Utána az összes nő odáig lenne a fétisekért, mint az első rész után a bdsm-ért!:)
"Az való igaz, hogy valamiért sokkal több fétises férfi van mint nő!"
Azt azért említsük meg, hogy sokkal több nő jut egészséges, hétköznapi szexuális kielégüléshez.
Míg az itt tevékenykedő fétisesek a büdös életben nem jutottak nőhöz, így egyre betegebb irányba megy el a fantáziájuk és vágyaik meg az alapvető gondolkodásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!