Miért olyan türelmetlen a 24-30 közötti generáció?
Alatta olyan lazák, a harminc felettiek “lecsillapodnak”.
Kapkodnak, azonnal kell minden, eljegyzés, esküvõ, anyámkínja, nettó 400-as bér pályakezdõként.
Nem boomer vagyok, csak 26 éves, és nekem is volt egy ilyen évem. Mindenért elégedetlen voltam és elfutottam au-pairnek
A 3-as összeírt jó sok baromságot....30 alatt szülni mert hú de egészséges? Már 50 éve is 35-öt mondtak, ma meg már ez csak tovább tolódott, ahogy nő az átlagéletkor és az egészségesen töltött évek...
Figy nézz körül, pörög a tiktok, ahol már elindítani s ekell a videókat, és 5 másodpercenként új inger, mindenre azonnali reakció, emailre ha nem kapsz 24 óra alatt választ az a fura...nem tetszik valami zárod be az x-el....A mindennapjaink részévé vált, hogy nem vágunk napokat heteket levelekre, üzenetekre és alapjában véve másra sem...miközben 15 éves emberek világhíresek lesznek könnyen érezheti magát egy 22 éves ember is elkésve...hiába nincs így...
Nettó 400 bér nekem IT munkával kevés, kb 600-at kell h kapjak.
Amúgy fiatalok azért energikusabbak, tanulekonyabbak.
Persze h fontos a fizetes is, a ház ára qrva draga még hitel mellett is.
"meg van vagy 50(!) évük megvalósítani önmagukat"
Ahha, és hol van előnyben egy semmirekellő aki elszórakozta élete első 10 évét?
Ki akar ilyentől családot?
Ki akar ilyennel dolgozni?
Mondjuk azokhoz képest, akiken jobban látszik a felelősségtudat.
Szórakozni lehet amellett is, hogy komoly dolgokat csinálsz. Lehet Disneylandbe menni egyetem mellett, lehet kocsmázni munka után. De csak erre kihagyni ennyi időt? Szánalmas és sokat elárul az illetőről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!