Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért olyan türelmetlen a...

Miért olyan türelmetlen a 24-30 közötti generáció?

Figyelt kérdés

Alatta olyan lazák, a harminc felettiek “lecsillapodnak”.

Kapkodnak, azonnal kell minden, eljegyzés, esküvõ, anyámkínja, nettó 400-as bér pályakezdõként.

Nem boomer vagyok, csak 26 éves, és nekem is volt egy ilyen évem. Mindenért elégedetlen voltam és elfutottam au-pairnek

2022. febr. 21. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
25%

A 3-as összeírt jó sok baromságot....30 alatt szülni mert hú de egészséges? Már 50 éve is 35-öt mondtak, ma meg már ez csak tovább tolódott, ahogy nő az átlagéletkor és az egészségesen töltött évek...

Figy nézz körül, pörög a tiktok, ahol már elindítani s ekell a videókat, és 5 másodpercenként új inger, mindenre azonnali reakció, emailre ha nem kapsz 24 óra alatt választ az a fura...nem tetszik valami zárod be az x-el....A mindennapjaink részévé vált, hogy nem vágunk napokat heteket levelekre, üzenetekre és alapjában véve másra sem...miközben 15 éves emberek világhíresek lesznek könnyen érezheti magát egy 22 éves ember is elkésve...hiába nincs így...

2022. febr. 21. 17:33
 12/20 anonim ***** válasza:
64%

Nettó 400 bér nekem IT munkával kevés, kb 600-at kell h kapjak.

Amúgy fiatalok azért energikusabbak, tanulekonyabbak.

Persze h fontos a fizetes is, a ház ára qrva draga még hitel mellett is.

2022. febr. 21. 17:34
 13/20 anonim ***** válasza:
39%

"meg van vagy 50(!) évük megvalósítani önmagukat"

Ahha, és hol van előnyben egy semmirekellő aki elszórakozta élete első 10 évét?

Ki akar ilyentől családot?

Ki akar ilyennel dolgozni?

Mondjuk azokhoz képest, akiken jobban látszik a felelősségtudat.

Szórakozni lehet amellett is, hogy komoly dolgokat csinálsz. Lehet Disneylandbe menni egyetem mellett, lehet kocsmázni munka után. De csak erre kihagyni ennyi időt? Szánalmas és sokat elárul az illetőről.

2022. febr. 21. 17:37
 14/20 anonim ***** válasza:
0%
Felnőtt élete*
2022. febr. 21. 17:37
 15/20 anonim ***** válasza:
95%
Aki elszórja élete első 10 évét remélhetőleg hozott magával belőle valamit, 10 év az mindenhogy 10 év tapasztalat, és ha mezitláb stoppoltad végig fél ázsiát tuk-tuk-okkal abból én azt hiszem elég sokat profitálhatsz később, mert számtalan féle ember, helyzet, probléma megoldása mögötted van...
2022. febr. 21. 17:41
 16/20 anonim ***** válasza:
77%
15 Lelki szinten lehet, anyagilag nem biztos.
2022. febr. 21. 17:49
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Jó de manapság nem is elvárás hogy 30 évesen legyen saját házad, kocsid...meg úgy egéybként anyagilag toppon legyél...ha abban a 10 évben egy basic irodai melót toltál akkor se tartasz sokkal előb bmint aki 30 évesen leül kitanul valamit és elkezdi a szakmát
2022. febr. 21. 17:56
 18/20 anonim ***** válasza:
34%
Én sem értem, mert az élet nem versenyfutás. Én is úgy élem az életemet, hogy boldog legyek és tartalmas legyen. De nem veszem ilyen komolyan az életet, hogy nekem ezt meg azt ennyi meg annyi idősen el kell érnem. Úgyis meghal mindenki és csak az számít, hogy jól érezted-e magad, teljesen mindegy, hogy mit hány évesen sikerült elérned.
2022. febr. 21. 19:12
 19/20 anonim ***** válasza:
63%
Nem értem miért bánt ez téged? meg amugy is kétlem hogy mindenkit ismernél ebből a korosztályból.
2022. febr. 22. 05:26
 20/20 anonim ***** válasza:
64%
Én 24 éves vagyok és nem vagyok türelmetlen nem sietek sehova munkát tekintve
2022. febr. 22. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!