Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más is kezd elfáradni, vagy...

Más is kezd elfáradni, vagy csak én csinálom rosszul?

Figyelt kérdés

Csak annyi van, hogy 30 felé azt veszem észre magamon, hogy kicsit ilyen nagypapás mosollyal nézem a tizenéveseket, húszas éveik elején járókat. Kvázi boldogan adom át a terepet és egyre kevésbé bánom, ha valamiből kimaradok.

Viszont nem biztos, hogy olyan öreg vagyok, hogy ezt kellene érezzem. :D

2021. dec. 12. 23:27
 1/5 anonim ***** válasza:
96%
Van benne valami, habár én csak 40-45 fölött kezdtem ezt érezni.
2021. dec. 12. 23:33
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Én ezt érzem 20 évesen is XD
2021. dec. 12. 23:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Igen, én is kezdek elfáradni!

Én meg "nagymamás" vagyok közel 50 évesen - úgy, hogy egyedülálló maradtam! :)

De inkább választom az egyedül létet, mint bármilyen rossz "pár"-kapcsolatot. Nem vagyok nagyon ismerkedős kedvemben.

Szintén nem érzem magam olyan öregnek. De megtörtnek és fáradtnak bizonyos értelemben már igen. (Ez tényleg a korral jár.)

2021. dec. 13. 05:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez temperamentum függő, de általában 30 felé már megkomolyodik az ember.

Én alapból sem vagyok az a habzsolom az életet típus, se pl. 30 évesen szültem, ami nem számít korainak, és azóta komolyabb vagyok, de lehet inkább nagyobb a felelősség - tudatom.

2021. dec. 13. 07:38
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én energia terén 40 évesen még topon voltam (30 évesen szültem). Igazából olyan 45 felett éreztem, hogy fáradok, szabályosan a konyhában is (pedig hobbim a sütés-főzés), de valahogy ugyanannyi idő alatt kevesebbet tudtam elvégezni. Pedig nem piszmogok, ugyanúgy jár a kezem, szóval nem értem.
2021. dec. 13. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!