Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Teljesen feladtam. Miért éljek?

Teljesen feladtam. Miért éljek?

Figyelt kérdés

Mindenki leszarja a fejem és nem tudom miért. Akiben bízok kiderül, hogy nem kellene. Nincsen senkim. Mindig egyedül vagyok, le se szar senki. Párom sincs. Exem is már boldog massal 2 év jegyben járás után 5 hónap alatt el is felejtett 2 év alatt 5x láttam. Pénzem sincs, teli vagyok elmaradással

Bárcsak az a lány lehetnék akiért mindent megtennének de sose leszek.

Kerestem a pillangók a gyomromban érzést és mikor most januárban éreztem egy srácnál utana csak kiderült h neki is szar vagyok de megdugni jó voltam.

Bárcsak megdöglenék már... Bárcsak legközelebb engem tennének fekete zsákba :( én miért nem lehetek boldog ..

#feladás #Barcsak ne lennék
2022. febr. 19. 19:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
29%
Macskás néni ne rinyálj hanem tegyél valamit a célodért mondjuk, ez ennyi idősen kicsit szánalmas már.
2022. febr. 19. 23:29
 12/14 A kérdező kommentje:

Bunkózás az látom szokásosan megy (y)

Pont ezért is szarok bele mert ilyen gyökerekkel van teli világ. Remélem minél hamarabb lesz bátorságom megdögleni.

2022. febr. 20. 06:26
 13/14 anonim ***** válasza:
39%

Jujj sajnáltatás level 1000 😢😭😢😢😢😭😢😢

Nehogy felnőttként kezdj viselkedni végre

2022. febr. 20. 17:19
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Szia én is így vagyok csak 17 éves fiúban.

Hidd el értékesebb vagy bárminél, hiszen igényled a szeretetet. Próbálj változtatni picit az életeden, vagy találj valami elfoglaltságot ami boldogít. 💛

Sok sikert

2022. febr. 27. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!