Teljesen feladtam. Miért éljek?
Mindenki leszarja a fejem és nem tudom miért. Akiben bízok kiderül, hogy nem kellene. Nincsen senkim. Mindig egyedül vagyok, le se szar senki. Párom sincs. Exem is már boldog massal 2 év jegyben járás után 5 hónap alatt el is felejtett 2 év alatt 5x láttam. Pénzem sincs, teli vagyok elmaradással
Bárcsak az a lány lehetnék akiért mindent megtennének de sose leszek.
Kerestem a pillangók a gyomromban érzést és mikor most januárban éreztem egy srácnál utana csak kiderült h neki is szar vagyok de megdugni jó voltam.
Bárcsak megdöglenék már... Bárcsak legközelebb engem tennének fekete zsákba :( én miért nem lehetek boldog ..
Bunkózás az látom szokásosan megy (y)
Pont ezért is szarok bele mert ilyen gyökerekkel van teli világ. Remélem minél hamarabb lesz bátorságom megdögleni.
Jujj sajnáltatás level 1000 😢😭😢😢😢😭😢😢
Nehogy felnőttként kezdj viselkedni végre
Szia én is így vagyok csak 17 éves fiúban.
Hidd el értékesebb vagy bárminél, hiszen igényled a szeretetet. Próbálj változtatni picit az életeden, vagy találj valami elfoglaltságot ami boldogít. 💛
Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!