Csúnya nők, vannak pozitívumai a csúnyaságnak?
Próbáltam összeszedni párat, hátha jobban érzem magam tőle 😂 Jöhetnek még ötletek/tapasztalatok.
1. Nem bámulnak meg az utcán a férfiak, nem zaklatnak szexuálisan.
2. Ha valaki érdeklődik irántam (nem feltétlenül romantikus értelemben), akkor biztos lehetek benne, hogy az érdeklődés a személyiségemnek/belső értékeimnek köszönhető.
3. Lehet férfiakkal is kölcsönös baráti kapcsolatot kialakítani (bár kevés a hetero férfi, aki tud emberként is tekinteni egy nőre, nem csak nőként, de aki igen, az emberileg többnyire nagyon értékes), a legjobb barátaim szinte mind férfiak.
4. Lány barátok nem tekintenek konkurenciának, nem féltékenyek, nem akarnak rivalizálni, nem veszünk össze pasikon és hasonlókon.
5. A sok bántás mellett előfordult már az is, hogy sajnálatból pozitívan diszkrimináltak. Néha jólesik az együttérzés, na :D
Én pl sose félek,hogy megerőszakolnak vagy ilyesmi.
Munkahelyen ha előléptetnek,mindenki tudni fogja,az eszedért és a tapasztalataid alapján kaptad,más nőkkel ellentétben.
Barátnőddel sosem vesztek össze egy férfin.
Ha esetleg jómodú vagy,sosem fogják azt beszélni,a férjed tart el.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!