Csúnya nők, vannak pozitívumai a csúnyaságnak?
Próbáltam összeszedni párat, hátha jobban érzem magam tőle 😂 Jöhetnek még ötletek/tapasztalatok.
1. Nem bámulnak meg az utcán a férfiak, nem zaklatnak szexuálisan.
2. Ha valaki érdeklődik irántam (nem feltétlenül romantikus értelemben), akkor biztos lehetek benne, hogy az érdeklődés a személyiségemnek/belső értékeimnek köszönhető.
3. Lehet férfiakkal is kölcsönös baráti kapcsolatot kialakítani (bár kevés a hetero férfi, aki tud emberként is tekinteni egy nőre, nem csak nőként, de aki igen, az emberileg többnyire nagyon értékes), a legjobb barátaim szinte mind férfiak.
4. Lány barátok nem tekintenek konkurenciának, nem féltékenyek, nem akarnak rivalizálni, nem veszünk össze pasikon és hasonlókon.
5. A sok bántás mellett előfordult már az is, hogy sajnálatból pozitívan diszkrimináltak. Néha jólesik az együttérzés, na :D
1. nekem szerintem elég jó a stílusom, mégis csúnyának tartanak.
2. igeeen tényleg, nem kell annyira tartani az öregedéstől.
Nem vagyok kifejezetten csúnya, egy 10/6-ot adnék magamra.
Ami ennek az előnye, hogy nem mindennapos a figyelem a férfiaktól, nem akarnak lépten nyomon annyira megdugni, hogy az orromra is kössék. Sötétben az utcán is csomószor biztonságban érzem magam, mert az erőszakolónak vannak szebb opciói.
Nem költök sokat szépészeti termékekre, mert úgyis mindegy.
Szabadabban kiserletezek a fodrásznál, mert maximum majd nem tetszik a hajam se. :D
Én inkább munkahelyen érzem, hogy női munkatársak nem tartanak tőlem, nem kezdenek fúrni. Szerintem ez marha nagy előny.
Sosem vagyok féltékeny, mert ha. Elem van a pasas, akkor biztosan velem is akar lenni :D
A szépség belülről fakad.
Csúnya nő nincs, csak kevés pálinka. 😃😃
Vannak csúnya nők is,hiába mondják azt,hogy nincs csúnya nő.
Tudnék most képeket linkelni, annyi,hogy ők nem tudnak úgy válogatni mint a szép nők a férfiak között.
De ő rájuk is van igény,csak nem a helyes pasik fognak nekik udvarolni hanem az átlagos vagy átlag alatti. A férfiak olyanok,hogy rámozdulnak bármire csak nő legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!