Arról mi a véleményetek? hogy kezdő villamosmérnöknek egér van a házában erre vesz egy ultrahangos egérriasztót. De azt látja hogy a sufniban tovább rág az egér. Erre kirakja a sufniba. De akkor meg visszajön a lakásba az egér.
Figyelt kérdés
Ezért fog egy erősítőt, és rákapcsolja. De ekkor meg nem tud aludni. Erre kitalálja hogy csak nappalra kapcsolja be amíg máshol dolgozik. Egy hét múlva pedig azt veszi észre hogy nincs ugyan egér, de a macskája is meg a szomszéd öregasszony is nyáladzik. Megijed, lekapcsolja. Egy hét után a macska is rendbe jön meg a szomszéd öregasszony is rendbejön, viszont az egér is visszajön...2022. febr. 18. 04:29
1/20 anonim válasza:
Szép tanmese, de a macska már elintézte volna az egeret.
2/20 anonim válasza:
Egy foxit kerjen kolcson. De elotte jol kulonotse el a macskat zarhato helyre mas lakasban.
A foxi 1-2 ora alatt megtalaljy az egeret vagy meghamarabb es kivegzi. Erre szuletett. A ragcsalok kiirtasara.
3/20 anonim válasza:
#2: A foxi egérre nem jó, inkább a macsek. De párszáz ft egy rugós egércsapda és szevasz.
4/20 anonim válasza:
Egy kiló C4,aztán nincsenek többet egérgondok.
Abud huszufin/42
5/20 Humor Herold válasza:
Van az Egy rém rendes családban arról egy epizód hogy kell elbánni egy kisegérrel, ha befészkeli magát valahova.Tanulj Al Bundytól, a profitól :)
6/20 anonim válasza:
Ennyi pénzből hívhatott volna rágcsálóírtó szakembert, de gondolom az túl egyszerű lett volna.
7/20 anonim válasza:
Az egeret véletlenül nem Jerrynek hívják?🤣
8/20 anonim válasza:
Nem tudom, én is villamosmérnök vagyok, de én egérmérget raktam volna ki...
Na mindegy...
10/20 A kérdező kommentje:
Mert ért az erősítőkhöz úgy hogy a hatos válaszolóval ellentétben fillerekbol meg tudja oldani
2022. febr. 18. 09:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!