Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért jó férfinak és miért jó...

Miért jó férfinak és miért jó nőnek lenni? Mik az előnyök/hátrányok? Lennél más nemű?

Figyelt kérdés

2022. febr. 17. 00:10
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
100%

Miért csak 1 gyereket akarsz az nem jó,legyen 2.legyen neki testvére ...

Ha nem akarsz,akkor egy önző P*csa vagy aki csak magára gondol

2022. febr. 17. 04:02
 12/40 anonim ***** válasza:
95%
Kíváncsi vagyok,hogy ezek a mondatok közül hányat kap Férfi minden egyes nap....
2022. febr. 17. 04:02
 13/40 anonim ***** válasza:
37%
Egyedül a szex az ami a férfiak számára lett kitalálva, az csak férfiként jo, ezért nőként nem is csinálom. De amúgy soha nem lennék férfi
2022. febr. 17. 04:07
 14/40 anonim ***** válasza:
97%
Ha sok partnered volt akkor egy szajha vagy, ha nem akkor apáca és mire vársz éld ki magad.....
2022. febr. 17. 04:27
 15/40 anonim ***** válasza:
79%

Kíváncsiságból persze kipróbálnám milyen nőnek lenni, de nagyon ilyen elméleti módon, tehát mint a " mesében " hogy varázsütésre vagy a másik nem, bár más kérdés, hogy ezzel a tudattal, hogy tudom, hogy amúgy nem az vagyok mennyire tudnám átélni a dolgot.

Mondjuk jó hát tudom férfi szemmel rögtön arra gondolunk, de pl azt irigylem, hogy úgymond ha szexről van szó sokkal könnyebben találnak partnert. ( Igen azzal is tisztában vagyok, hogy cserébe a nőknek jobban kellenek hozzá érzelmek is. )

2022. febr. 17. 05:58
 16/40 anonim ***** válasza:
27%
15, meg a nőknek nem jo a szex. Nincs orgazmus, semmi. Csak társadalmi nyomás hatására csinaljak. Vagy penzert, vagy mert nem akarnak magányosak lenni. A szex csak nektek jo
2022. febr. 17. 06:22
 17/40 anonim ***** válasza:
88%

Szomorú, hogy neked nem volt még orgazmusod, de a személyes problémádat ne vetítsd ki az egész női nemre.

2022. febr. 17. 07:09
 18/40 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván én csak annyit tudok amit férfiként olvashatok, hallhatok stb, de amennyire tudom igaz hogy nők nehezebben érik el az orgazmust, de cserébe intenzívebb és hosszabb. ( Bár az elsőt nyilván nem lehet valójában reálisan összehasonlítan, a hossza viszont mérhető )
2022. febr. 17. 07:11
 19/40 anonim ***** válasza:
61%

17, volt, amit magamnak okoztam.

Amit írtam abszolút igaz. Eleve a teherbe esés is a férfi orgazmusrol szól. Ha a női is kellene hozza, akkor mar reg kihalt volna az emberiség.

2022. febr. 17. 07:21
 20/40 anonim ***** válasza:
100%
Anyai ösztönök? Mármitn mikor gyreket szeretne? Az nem játszik?
2022. febr. 17. 07:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!