Van nagyon pontos, precíz napi rutinotok?
Tehát a napotok legnagyobb része meg van tervezve és nem nagyon van holt idő, akár nagyjából óra/perc pontossággal.
Ha igen, megosztjátok?
Nekem volt, de már változtak a dolgok azóta...
Amúgy úgy nézett ki, hogy 6.20 kelés, 6.30-6.50 wc, fürdő, fogmosás, reggeli, 6.50-7.10ig öltözködés, smink, haj, 7.10-7.30 beérkezés a munkába, ugye ott 7.30-16ig munka, 16.20ra haza, 16.20 öltözés, mosakodás, 16.40 kaja, utána pár menet játék 18.00ig, 18.30ig angol, 20.00ig, edzés, futás, nyújtás, 21.00ig zuhi, kaja, 21-22.30-23ig tv és sorozat.
Nem a legjobb ilyen rendszer szerint élni, mert ha felborul, akkor nagyon megviseli az embert és mindent be akartam pótolni és össze vissza feküdtem le...
Két dolog amit percre betartok az egyik a kutyám étkezése este 6-kor, előtte nagy séta. El sem tudnám téveszteni, mert előtte 2 perccel már hozza a tálat.
A második az inzulinjaim időre és kaja.
Az összes többi dolgot az élet és a hangulatom írja számomra.
reggeli kelés, munkába indulás, hazamenés...
ezek rutinból jönnek
viszont, hogy napközben mit csinálok, dolgozok, alszok, játszok, filmezek, beszélgetek........változó, ez nincs tervezve, viszont ez is egy halmazból választva van és ritkán térek el ezektől
ilyen téren a szokások embere vagyok
4.45 kelés
5 perc teló
4.50-5.00 öltözés fogmosás
5- indulás 5.35 munkahely
5.40-14 meló
14.35 hazaérek
Kutyaetetes séta 15ig kb eddig pontos precíz a nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!