Kinek a bőrébe bújnál 24 órára?
Figyelt kérdés
Mit/milyen dolgokat csinálnál így? Várom a kommenteket.😊2022. febr. 16. 10:41
1/14 anonim 

válasza:

maradnék a sajátomban, ha valakiébe belebújnék, akkor inkább olyan dolgok miatt amit én is elérhetek
ha mindentől függetlenül lehetne, akkor pl:
megnéznék egy 5 éves ázsiai gyerek rabszolga munkás 1 napját
és hasonló extrémebb dolgokat, amiket a saját bőrömön máshogy tudnék megtapasztalni
3/14 A kérdező kommentje:
Bárkit lehet írni.
2022. febr. 16. 10:48
4/14 anonim 

válasza:

Én szívesen lennék nő egy napra!
Vannék egy csomó uborkát meg répát aztán...
6/14 anonim 

válasza:

Olyanéba, aki épp szabadságon van egyedül egy kellemes éghajlatú, csöndes helyen, és pont eltervezte, hogy egész nap nem fog kimozdulni a szállodai szobájából, csak alszik és töltődik.
De mindez csak akkor, ha az én bőrömbe is közben megfelelő ember bújik... aki képes végigcsinálni a hivatásomban meg a nagycsaládomban azt, amit ebben a 24 órában kéne.
7/14 anonim 

válasza:

Trump vagy Putyin. Egy csomó dolgot megtudnék, hogy valójában mi folyik a Földön, mi az igazság.
8/14 anonim 

válasza:

Kim Dzsongun. Véget vetnék a rezsimjének.
9/14 anonim 

válasza:

Munkatársaméba. Benyujtanék egy azonnali hatályú felmondást.
10/14 anonim 

válasza:

Orbán Viktor, beismerő vallomást tennék minden bűnömről és hazaáruló tevékenységemről, és leleplezném a többi bűntársaimat is, hogy még aznap lecsukjanak életem végéig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!