Hogyan szabadítsam fel a bennem rejlő "Marilyn Mansont" anélkül, hogy mindenkit elveszítenék magam körül? Gyereknek (6 éves) hogy ne ártsak? (34/F)
Hogy lehet ettől távoltartani a hozzátartozókat, ha ez a stílust is birom valójában?
Múltkor szétvertem egy kertigépet a fejszével favágás közbe, még szerencse, hogy az asszony nem volt otthon. Azt mondtam neki, hogy ráborult a farakás.
Rohadtul nem tudsz semmit Manson munkásságáról, ha azt hiszed, a céltalan erőszakkal és rombolással lehetsz hasonló, amivel törvényszerűen ártasz a gyerekednek.
Napi kamu provokáció.
"Múltkor szétvertem egy kertigépet a fejszével favágás közbe"
Ez nem egy manson kor, hanem dühkezelési probléma.
Szerintem Charles Mansont akartál írni. Marilyn csak egy énekes. Azzal futott be hogy provokatív a megjelenése és a szövegei. Ő nem egy pszichopata, csak egy egyszerű pasi. Amikor nincs hivatalos megjelenése, smink nélkül mászkál és teljesen átlagos életet él.
Ha pedig dühkezelési problémáid vannak, akkor fordulj szakemberhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!