Miért van az, hogy a nőnek elnézhető az introvertáltság, a férfinek nem annyira?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 16:19
11/27 A kérdező kommentje:
Nehezen barátkozó, befelé forduló típusú, külső világtól elforduló.
2022. febr. 14. 18:19
12/27 anonim válasza:
Az introvertáltságnak semmi köze a nyitottsághoz vagy kommunikációs képességekhez. Egy csendes, halkszavú és visszafogott ember is lehet extrovertált, egy könnyen barátkozó, könnyen kommunikáló, nyitott ember is lehet introvertált. Az égvilágon semmi köze ezeknek egymáshoz és elég idegesítő, hogy mennyien keverik a szezont a fazonnal.
13/27 anonim válasza:
Ez nem introvertáltság. Magányosan töltődik fel, ennyit jelent.
14/27 anonim válasza:
Jól vannak definiálva. Az az idegesítő hölgyeim, hogy mellébeszélve próbáljátok igazolni "igazatokat".
Ennél már az is őszintébb lenne, ha kimondanátok, hogy "Ez így van rendjén, aki ezen reklamál, az eunuch, meg incel, meg hímsovi" meg mittudomén miket szoktatok mondani. Nem csacskaságokat beszélve. :)
16/27 A kérdező kommentje:
Eddig csak az első válasz volt hasznos. :(
2022. febr. 14. 18:31
17/27 anonim válasza:
Szociális fóbia és az introvertáltság teljesen más. Én nagyszájú introvertált vagyok.
18/27 anonim válasza:
"Eddig csak az első válasz volt hasznos. :("
De ha az hasznos volt, akkor mit nem értesz még mindig? :)
19/27 A kérdező kommentje:
Hol kérdeztem vissza azóta? :D
2022. febr. 14. 20:03
20/27 anonim válasza:
Fancsali képet vágtál, mintha még nem lenne tiszta valami. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!