Miért van az, hogy a nőnek elnézhető az introvertáltság, a férfinek nem annyira?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 16:19
1/27 anonim válasza:
A női meg a férfi természetből adódóan: egy férfitől inkább elvárt, hogy domináns legyen, a nőtől viszont az, hogy szerény, visszafogott.
2/27 anonim válasza:
Az introvertáltság nem egyenlő a szociális analfabétizmussal. Az előbbit kb. bárkinek elnézik és önmagában nem lesz probléma, a probléma az utóbbival van.
3/27 A kérdező kommentje:
Ez relatív. Kibe melyiket magyarázzák bele.
2022. febr. 14. 16:35
4/27 anonim válasza:
Amiért a nőkön számon kéritek ha szeret kimozdulni (nem is csak szórakozni, hanem utazgatni, vagy bárhova, rendszeresen eljárni) míg a férfiaknál ez pozitív tulajdonság.
De ezen is csak egy bizonyos IQ szint alatt paráznak az emberek.
5/27 anonim válasza:
A 4-es szerintem egy nő, aki szerint ez rendben van, és éppen ezért sérti a dolog, hogy valaki felvetette ezt a kérdést.
6/27 anonim válasza:
Én ezt nem tapasztaltam a környezetemben.
7/27 anonim válasza:
Ez nincs így. Vagy akkor linkelj valamit.
8/27 anonim válasza:
Definiáld az introvertált fogalmát, kérdező, mert szerintem baromira nem vagy vele tisztában.
9/27 anonim válasza:
Azt imádom mikor az erős független nők vannak megsértődve h lépni kéne :D
10/27 anonim válasza:
Sokaknál az "fokmérő", hogy mennyire tudja úgy megnyitni a másik fél őt, és megfogni az érdeklődését, hogy ösztönösen akarjon vele nyitott és közvetlen lenni, úgy hogy észre se vegye, hogy magától lett nyitott neki. És ezt egyre többen csinálják, nem csak azok, akik bárkit megkaphatnak.
Ez a férfiakra kevésbé jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!