Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » De hogy létezhetnek ennyire...

De hogy létezhetnek ennyire hülye nők? ennek van valóság alapja (A Tinder csaló)

Figyelt kérdés

Nem néztem meg a filmet még, de tudom miről szól a lényeg annyi hogy megtörtént események alapján van (de én ezt nem tudom elhinni). Szóval van egy pasi aki elhúzza a mézes madzagot pár idióta libának 5 csillagos szállodába viszi őket, magán repülő géppel viszi őket ide-oda...erre a csajok hogy "olyan volt az egész mint egy álom"

Erre meg a lényege annyi hogy a srác kér tőlük nem kevés pénzeket, lényegében kifosztja őket, és ez a sok hülye nő oda is adja bármennyit kér. De szerintem ez irreális, én akkor sem adnék ennyi pénzt senkinek, ha napi 5-ször leszopna, Angelina Jolie lenne, egyszóval soha...150 ezer dollárok meg ilyesmi??

Ennyire buta nők vannak de most komolyan? Vagy ez az egész film csak arra való hogy idegesítse a népet...mert kb arról szól az egész, hogyha jól megdugod a csajt, azt csinálsz vele amit akarsz...

2022. febr. 12. 22:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik csajjal több, mint egy évig volt "kapcsolatban". Addig etette, kiépítette a bizalmat. Ezek a nők elhitték, hogy ő egy gyémántmogul fia, és csak kölcsön adják neki a pénzt, ő vissza fogja adni. Sőt, általában olyan átutalási bizonylatot küldött, ahol a többszörösét adja vissza a kölcsönkért pénznek, még ő a nagylelkű. Persze az átutalás sosem érkezik meg, de ezt is mindig el tudja kenni valamilyen mesével, hogy miért nem jött még meg a pénz, már csak pár nap, stb.
2022. febr. 18. 21:53
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Anna Sorokint kb. sztárolják a közösségi médiákban, Simon Leviev-et meg virtuálisan meglincselik a nők. Nem mondom, hogy nem egy féreg mind a kettő, de egy kicsit vicces azért ez a kettősség.
2022. febr. 23. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Én tegnap néztem meg a filmet, azért nagyon profi a csávó. Hamisított pl olyan képet, ahol az állítólagos apjával, a valóban kőgazdag gyémánt kereskedővel pózol (akihez amúgy semmi köze). Volt valami kamu gyémántos cége, bejelentett dolgozókkal, az egyik nőt is bejelentette ide akit átvert. Olyan valódi designer ruhákba jár, amik több millió forintba kerülnek. Voltak körülötte más emberek, akik falaztak a hazugságaihoz, a testőre, egy állítólagos gyereke meg a pasi exe, a gyerek anyja (az nekem nem lett végül világos a filmből, hogy valójában ők tényleg azok voltak-e).

A három nőből igazából az első az, akire tényleg azt mondom, hogy szegény nagyon naiv volt. Ő volt az, aki már első randin ment vele magánrepülőre, aztán egy hónap után hatalmas összegeket adott neki. Tipikusan egy ilyen full átlag külsejű naiva, aki nagyon hinni akart a szerelmben, és hogy tényleg ez lesz az ő tündérmeséje.

A második nő igazából csak barátkozott vele, és mivel előtte egy egész nyáron át együtt utazgattak a csávóval meg a haverjaival, luxus helyekre, a csávó pénzéből (amit az első csajtól csalt ki), teljesen alapnak vette, hogy a pasi tényleg gazdag, hiszen tapasztalta. Szerintem ez egy magányos, öregedő nő, akinek imponált, hogy egy ilyen menő, fiatal társaság a kegyeibe fogadta, és mindenképp jó barát akart lenni. Ezért mikor az a barátja, akiről tudta, hogy nagyon gazdag, pénzt kért kölcsön, simán adott neki.

A harmadik csajról nem sok derült ki, de ők azért már egy éve jártak, szóval a csaj jogosan hihette komoly kapcsolatnak.

Nekem igazából az volt a fura, hogy oké, elhitték, hogy a pasi gazdag, és majd vissza adja, erre volt is igazából okuk. De mivel a csávó folyamatosan arról beszélt, hogy az "ellenségei" miatt életveszélyben van, ezért kell bujkálnia, meg ezért nem használhatja a saját kártyáit, nekem ez ijesztőbb lett volna. Kb arra lehet következtetni belőle, hogy ez a srác egy bűnöző. Miért akartak egy bűnözővel lenni, aki mellett ráadásul nyilván ők is veszélyben lettek volna? Nekem ez a kapcsolat így akkor sem kellett volna, ha amúgy tényleg milliárdos a pasi, és nem kér pénzt.

Sajnálom azokat a nőket, mert tényleg ilyen butus, jóléti államokban élő, középosztálybeli kis gyanútlan emberek voltak. Egy pl magyar nő még ha buta is, azért sokkal gyanakvóbb lenne szeritnem, mert mi ebben élünk, lopás, csalás, hazugság, arra vagyunk kondicionálva, hogy mindenki ott ver át, ahol tud. A skandináv hozzáállás azért más.

2022. febr. 27. 11:19
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Felvetődik a kérdés, hogy egy gyémántmogul fia elsősorban miert nem a dúsgazdag apjától, családjatol ker pénzt? Ezeknek a csaladoknak a vilagon mindenhol van elmentve penzuk, aranyuk, gyemantjuk, ertekpapirjuk amihez krizishelyzetben tudnanak nyulni, nem hulyek. Ez az ahol bukott volna nalam a sztori.

A masik: Akit " üldöznek az ellenségei", az miért rakja ki a netre, mindig hogy hol ebedelt epp?

Az egesz törtenet a pózolásról és a képmutatásról szólt. Tudta a pali mire harapnak egyes nők A luxusra/fényűzésre és a james bond-os akciófigurára, amit a képzelt ellenségképpel alkotott. Képmutató felszínes érdekkapcsolatok voltak ezek. Soha sem volt itt nagy barátság, meg szerelem. Aki csak akkor esik szerelembe amikor rolls-royce phantommal furikázzák, meg christal pezsgővel itatjak, hááát tudod... A csajok is ahogy összejottek a fiúval egyből küldték a barátnőjüknek a luxusapartmanról meg a magánrepülőről a kepeket. Meg az instára, hogy mekkora nagy emberek. A nők haszonlesők voltak, kishalak, de a férfi nagyban utazott, szelhamos bűnöző (pszichopata) volt. Nekem se a Tinder meg az egyeb platfomok nem jönnek be, mert szinte csak a külsősegekrol szólnak es eltűnik az egyén egy nagy gépezet az egész, lelketlen, hamis, azonnal ide mindent feelenggel ami ma kell a népnek. A Tik tok is azért nepszerű, mert felszínes rövid, 5 - 10 mp es videókat tartalmaz. Biztos van aki meg mindig elhiszi, hogy nem megrendezett prankokkal van tele... Hánzinger

2022. ápr. 14. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!