Egy nő miért gondolja úgy, hogy elég csak beleülni a jóba?
Hát én férfiként elérem a sikeremet.
Viszont ha nő lennék tuti én is kihasználnám a dolgot. Fiatalon meglehet szerezni a luxus villát úszómedencével meg bármit. Aki nem szerzi meg ezeket az elpazarolja ezt a tehetségét.
Viszont ha az elveket nézzük és, hogy mi a normális, akkor persze ez nem az.
Képzeljétek el, hogy varázslók vagytok egy normális középkori háborúban. Na most ha nem varázsolsz azért, hogy ne fikázzanak le, megteheted. Én tuti, hogy varázsolnék és mindenkit elpuszítanék. xD
Őszintén kb 2 éve egy ilyen kérdésre elkezdtem volna neked linkelni cikkeket arról, hogy nézd csak!! Mái napig a nők végzik a legtöbb fizetetlen házimunkát, míg a férfiak örök tinik maradnak, akikre életük végéig főznek/mosnak/takarítanak.
Arról, hogy a nők az elsődleges szülők; az apák bizonyítottan nem viselik olyan szinten gondjukat az utódaiknak, mint az anyák.
És arról hogy a nők a tanultabbik nem, akik kb ugyanolyan arányban foglalkoztatottak mint a férfiak, és nemigen építik arra az életüket hogy majd valaki eltartja őket.
Szval erre mind linkeltem volna neked vmi kutatást, azt várva naivan hogy talán van annyi eszed hogy ezután nem általánosítasz, de tudod mit; azért ülnek bele a jólétbe, mert a férfiakkal ellentétben megérdemlik. ¯\_(ツ)_/¯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!