Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy nő miért gondolja úgy,...

Egy nő miért gondolja úgy, hogy elég csak beleülni a jóba?

Figyelt kérdés
Nem mindenki ilyen, nyilván. De aki ilyen, az mit gondolhat?

2022. febr. 12. 11:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%
Az erős nő magának szerzi meg a javakat, a gyenge nő meg rátelepszik egy gazdag csávóra.
2022. febr. 12. 11:22
 2/19 anonim ***** válasza:
18%
A nők kb 80-90%-a úgy gondolja, hogy bőven elég a nemiszervét beadni egy kapcsiba. Hogy az többet ér, mint az anyagi javak😃
2022. febr. 12. 11:25
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Talán azokat kérdezgesd, akik így tettek.
2022. febr. 12. 11:28
 4/19 anonim ***** válasza:
31%

Hát én férfiként elérem a sikeremet.

Viszont ha nő lennék tuti én is kihasználnám a dolgot. Fiatalon meglehet szerezni a luxus villát úszómedencével meg bármit. Aki nem szerzi meg ezeket az elpazarolja ezt a tehetségét.

Viszont ha az elveket nézzük és, hogy mi a normális, akkor persze ez nem az.

Képzeljétek el, hogy varázslók vagytok egy normális középkori háborúban. Na most ha nem varázsolsz azért, hogy ne fikázzanak le, megteheted. Én tuti, hogy varázsolnék és mindenkit elpuszítanék. xD

2022. febr. 12. 11:33
 5/19 anonim ***** válasza:
57%
Elég sokan hozzák magukkal otthonról ezt a passzív hozzáállást, valószínűleg nevelésből adódik.
2022. febr. 12. 11:38
 6/19 anonim ***** válasza:
55%
Az ilyenek nem érnek egy forintot se.
2022. febr. 12. 11:43
 7/19 anonim ***** válasza:
58%
Mert sok férfi úgy viselkedik, hogy joggal gondolják ezt. A férfiak jelentős része egy pitiző pincsi, eltartják az utolsó szar hulladékot is, ha az baszható. Ha mindenki köszönne neked előre, te nem tekintenéd alapvetőnek egy idő után, hogy köszönjenek neked? Hiszen a többség megteszi.
2022. febr. 12. 11:53
 8/19 anonim ***** válasza:
48%
Mert lusta vagyok.
2022. febr. 12. 12:17
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Őszintén kb 2 éve egy ilyen kérdésre elkezdtem volna neked linkelni cikkeket arról, hogy nézd csak!! Mái napig a nők végzik a legtöbb fizetetlen házimunkát, míg a férfiak örök tinik maradnak, akikre életük végéig főznek/mosnak/takarítanak.

Arról, hogy a nők az elsődleges szülők; az apák bizonyítottan nem viselik olyan szinten gondjukat az utódaiknak, mint az anyák.

És arról hogy a nők a tanultabbik nem, akik kb ugyanolyan arányban foglalkoztatottak mint a férfiak, és nemigen építik arra az életüket hogy majd valaki eltartja őket.

Szval erre mind linkeltem volna neked vmi kutatást, azt várva naivan hogy talán van annyi eszed hogy ezután nem általánosítasz, de tudod mit; azért ülnek bele a jólétbe, mert a férfiakkal ellentétben megérdemlik. ¯\_(ツ)_/¯

2022. febr. 12. 13:18
 10/19 anonim ***** válasza:
80%
Az a helyzet,hogy kettőn múlik a vásár.A férfinak bátornak kell lenni,és nemet mondani a nőnek,ha kell.Nem szabad mindent megvenni/megtenni nekik.A férfi értékelje magát annyira,hogy akinek ez nem tetszik,az mehet máshoz.És akkor a nő nem tud "csak beleülni a jóba"
2022. febr. 12. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!