Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Aki valami nagyon nagy ugrássa...

Aki valami nagyon nagy ugrással kilépett a komfortzónájából, elmesélné, hogy mit csinált pontosan?

Figyelt kérdés
Pl. űj élet kezdése külföldön pénz nélkül, vagy valami hasonló.
2022. febr. 12. 01:07
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
Gyereket vállaltam.
2022. febr. 12. 01:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem az értelmiségi/művészeti szakmámból vnedéglátózni egy semmi közepén felállított foodtrackre...sokszor hajnali egykor kelltem hog yoddlegyek időre, mert mindig máshol volt a helyszín.
2022. febr. 12. 01:40
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Elmentem sátorral Izlandra, 5 fokban aludtam kinn, stoppoltam...
2022. febr. 12. 01:40
 4/9 anonim ***** válasza:
67%
Beléptem tudatos álomba es egy álomalak segitett teljesiteni a meg nem élt vágyakat
2022. febr. 12. 05:32
 5/9 anonim ***** válasza:
80%
Sodródtam az eseményekkel. Kaptam éjjel egy hívás, hogy van külföldön meló, van 1 hetem dönteni. Felmondtam azonnalival, egy hátizsákba berakta 3 váltás ruhát és az utolsó fizetésemmel megindultam, alapszintű nyelvtudással. Mindenki azt mondta, 1 hónapot sem bírok majd, 5. éve kint vagyok.
2022. febr. 12. 06:22
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jött a korona, a férjem elvesztette a munkáját, én meg két helyen dolgoztam. Ez volt az egyik: ő maradt GYES-en a legkisebbel, vezette a háztartást, én lettem a családfenntartó.

De az áremelkedés keresztbe tett, a hitelek mellett nem tudtunk megélni. Lépni kellett. De merre?

Eladtuk a házunk, a bútorok, a műszaki cikkeket, kifizettünk minden hitelt. A maradék pénzzel, meg gyakorlatilag egy csomagtartónyi cuccal neki vágtunk az új életnek - külföldön. Mindezt három gyerekkel.

Röviden: nem volt könnyű az első év, de jó döntés volt. Lassan egyenesbe jövünk annyira, hogy itt vegyünk egy lakást hitelre.

2022. febr. 12. 07:59
 7/9 anonim ***** válasza:
A korábbi (hegesztői) állásomat otthagytam, és az informatikával kezdtem foglalkozni, azon belül is programozással. Előbbiben már nem volt nagyon előre karrierút, utóbbiban meg folyamatos. Ennek már több mint 10 éve, szóval megalapozottan mondhatom hogy megérte, és nem csak az első sikerekbe kapaszkodva próbálok önigazolást keresni.
2022. febr. 12. 08:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Csalódtam a páromban, így jelentkeztem külfödi cégekhez, felvettek és azt csinálom amit mindig is szerettem volna, a munkára koncentrálok, legalább az boldoggá tesz. :)
2022. febr. 12. 10:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Utolsó: mit csinálsz pontosan?
2022. febr. 12. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!