Milyen ember az, aki nem hagyja leszállni a buszról az
embert?
Figyelt kérdés
Sajnos sokat BKV-zok Pesten, és rögtön ahogy nyílik az ajtó türelmetlenül tolakodnak fel az emberek, mintha azonnal húzna is el a busz... én meg lökdösődés nélkül nem tudok leszállni.
ez vonatnál igaz is lehet és vannak egyesek szerintem akiknek ez ezért ragadt meg :D
2022. febr. 11. 10:01
12/21 anonim válasza:
#11 De ha valaki ennyire kétbites azzal nem tudsz mit kezdeni. Inkább félre préselik magukat jobb esetben, hogy más hátra tudjon menni. De van amikor azt sem. Én ha felszállok a buszra egyből megcélzom a leghátulját.
2022. febr. 11. 10:03
13/21 anonim válasza:
sok gyökér féleszű hímtag
2022. febr. 11. 10:04
14/21 anonim válasza:
Ez amúgy azért van szerintem, mert mindenki tolakszik fel az ülőhelyèrt, mert életképtelen barmok és nem bírnak állni a lábukon.
2022. febr. 11. 10:30
15/21 anonim válasza:
Leszállok és pont nem érdekel, ha valakit ellökök közben. Ennyi.
2022. febr. 11. 11:40
16/21 anonim válasza:
engem is idegesít, amiről írsz, mégis hagy beszéljek egy kicsit a másik oldal mellett: kihasználtabb járatokon valóságos verseny zajlik - ha te türelmesen vársz a járdán, mások beelőznek, te meg azon kapod magad, hogy már nem férsz fel a buszra. néhány ilyen tapasztalat után az ember hajlik arra, hogy felszálláskor a kelleténél kicsit bunkóbb legyen.
2022. febr. 11. 12:11
17/21 anonim válasza:
#16 Én speciel megértem azt az oldalt is. De ha nem engednek leszállni és megindulok nem lökök fel direkt ugyan senkit, de leszarom ha elsodrom és becsapódik. Mint az a nő aki annó talajt fogott. 😅
2022. febr. 11. 12:15
18/21 anonim válasza:
Das ist die ungarische idioten modus.
2022. febr. 11. 12:59
19/21 anonim válasza:
Én vidéken lakok, távolsági buszokon tapasztalom hogy nem engednek leszállni. Sokszor beülnek a hátsó ajtók lépcsőihez a fiatalok és nem állnak fel. Volt már hogy rájuk szóltam, leszarták, majd ordítottam hogy " húzzál már a k anyádba, szeretnék leszállni!" erre nagy nehezen felálltak. Volt hogy átgázoltam rajtuk /az utat elálló tömegen. Vagy gyorsan az első ajtóhoz tolakodtam és ott szálltam le.
A hátul felszállás helyi járatokon divat, szerencsére azokat nem kell gyakran használnom.
2022. febr. 11. 13:45
20/21 anonim válasza:
Idegesítenek. Nem vagyok széles, úgyhogy sokszor simán elférünk amúgy egymás mellett, de ha nem, én simán meglököm vállal. Nem erőből, meg nem szívózásból kifejezetten, csak nem zavartatom magam a leszállásban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!