Szerintetek el kapja a rendőrség azt a férfit aki elvette a látását a volt feleségének ?
Figyelt kérdés
Hát nem akarok nagy szavakat mondani de ha az én nővéremmel tette volna ezt amit tőlem kapna abban köszönet nem lenne azt garantálom a föld alól is előkeríteném rá állítanám a tek et ha muszáj nem hagynám annyiban hogy egy ejnye bejnyével megússza ezt nem lehet megbocsájtani.2022. febr. 9. 20:55
51/51 anonim 

válasza:

Valahogy sajnálom a lányt, mert nem ezt érdemelte..viszont középsuliban nekem is volt két ilyen már már bűnöző osztálytársam (az egyik cigány volt), akikért valamiért mindig futottak még a normálisabb nők is. Mindkettő gazdag volt, és egyik se vetette meg szerintem a drogot sem. Ráadásul állandóan verekedésbe keveredtek..egyik se volt jóképű amúgy.
Szóval nem tudom, főleg fiatalon, hogy a normálisabb nők is mit esznek ilyen férfiakon...számomra felfoghatatlan. Miközben engem, aki mindig tisztelet tudó volt, kerültek.
De tényleg borzalmas ami történt, főleg mert szinte egy idős vagyok a csajjal.
23F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!