Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Maszkpártiak! Titetek nem...

Maszkpártiak! Titetek nem zavar, hogy egy papírdarabbal az arcotok előtt létezünk ilyen sok ideje?

Figyelt kérdés
Meddig lehet ezt tűrni?

2022. febr. 7. 15:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
34%

Akkor szerencséd volt.

Azt is tudod ugye, hogy a maszk inkább tőled véd?

Mindenki másnak kell viselni, hogy hatásos legyen.

Mellé kézfertőtlenítés, stb.

De mostanra már annyira elterjedt a betegség, és annyira könnyen fertőz, hogy a normál maszk valóban keveset véd, FFP2 kell legalább.

2022. febr. 7. 20:45
 22/24 anonim ***** válasza:
48%

Jó, majd napi 12-ben ffp2-est fogok hordani, mikor a sima orvositól is megbolondulok.🤣🤣

Nem szerencsének nevezném. Több millióan betegedtek meg covidban eddig a világon, a halálozási arány nem magas. Most sem halnak meg többen, mint egy sima influenzajárványban, csak ezt most jobban felfújták.

2022. febr. 7. 20:48
 23/24 anonim ***** válasza:
75%

Az első változattól még arányaiban 10-szer annyian haltak meg, mint az influenzától.

Csak ugye influenza ellen gyakorlatilag nem volt védekezés, itt meg azért rákapcsoltak...

az omikron nem ANNYIRA veszélyes, de azért az influenzánál még ez is jobban öl, és árt (akár maradandóan).

2022. febr. 7. 21:57
 24/24 anonim ***** válasza:
50%

Nem papírmaszkot hordok.

Egyébként egyáltalán nem zavar, sőt, korábban (covid előtt) is hordtam már a pollenek és a por miatt. Most az elmúlt hetekben is jól jön, nem fújja szét a szél a bőröm.

Azt nem tudom hogy vírusok ellen mennyire hatékony, pláne a sima nővérmaszk vagy a pamut, de más okokból én kifejezetten szeretem hordani.

2022. febr. 9. 10:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!