Maszkpártiak! Titetek nem zavar, hogy egy papírdarabbal az arcotok előtt létezünk ilyen sok ideje?
10
Kimondod a szót, hogy vírus, két nap múlva torokfájással kelek vagy levegőt nem kapok az orromon.
De a maszk sokat segít amúgy nekem, ezt tapasztalom.
Igazából nekem is jó az immunrendszerem, de azért évi 1-2 nátha be szokott szaladni 2-3 nap hosszra, de mióta nem köhög arcon minden paraszt a 4-es 6oson mert van rajta maszk, ezek sincsenek...Szóval covidtól függetlenül ez egy hasznos társadalmi szokás lenne legalább a megfázós időszakokban. Lehet lepontozni! köszi :D
Mellesleg tééényleg nem ez foglalja le a mindennapjaimat, hogy ezen mérgelődjek hogy "anyuuuu nem akarom felvennihihihii!". Kinőttem ebből valahol az oviban :D Ruhát felvennem is kötelező, pedig nyáron még a poló is rámrohad, nem lenne kényelmesebb pucéran? Azzal miért nincs gondod? Ja mert azt megszoktad, ez meg egy új szabály...hát, minden szabály új volt egyszer, csak amibe beleszülettünk az normális, amit most hoznak be az meg a hülyeség....
Nem, sokszor észre se veszem, hogy rajtam van, a munkahelyen volt olyan is, hogy úgy akartam enni, hogy még rajtam volt, mert elfelejtettem levenni...
Sajnálom, ha ennyire hiperérzékeny vagy, hogy egész nap zavar egy vékony kis anyagdarab, nincs véletlenül autizmusod? Az autistákra jellemző, hogy ennyire érzékenyek anyagokra.
Egyébként a maszk igenis ér valamit.
Én sokkal kevesebbszer vagyok náthás mióta kell maszk, ráadásul egy boltban szerintem nem is baj, ha nem krákogják össze vissza a gyümölcsöket, péksütiket, satöbbit.
Speciel támogatnám, hogy a járvány után is maradjon. És nem a normális emberek miatt, hanem azok miatt akik basznak a könyökükbe/zsebkendőjükbe köhögni, tüsszenteni, csulázni.
Konkrétan nem érdekel.
Ezek a vékony szövet maszkok semmit sem védenek, de co2 felgyülemlést és hasonlókat sem okoznak.
Ha kell szívesen felveszem, igazán nem zavar.
Egyedül a hideg időben az utcán szeretem önkéntesen hordani és ennek semmi köze a vírushoz, csak nagyon jól melegíti az arcomat. Ez kifejezetten jól jött már többször, amikor beteg voltam és a hideg levegő felszívása az orromban rettentesen fájdalmas volt, így a maszk hordás rengeteget segített az utcán.
Plusz nem látták az emberek, hogy a számon át veszem a levegőt, így feszengés nélkül fulladoztam az emberek között.
Tehát én bizonyos esetekben szeretem is használni a maszkokat.
A többiben meg egyátalán nem érdekel, hogy fel kell vennem.
Nem.
Ez csak egy maszk. Azért sokkal megerőltetőbb dolgok is vannak, amit ránk kényszerít "a Zélet", mint egy maszk.
Persze van, hogy kényelmetlen, meg nem kap benne levegőt az ember, de még így is vannak sokkal megerőltetőbb dolgok.
Hat engem pedig borzalmasan zavar. Napi 12 órában hordom a munkahelyemen és 1 hónapja így is náthás voltam, most meg elkaptam a covidot (oltva is vagyok, a maszkot is rendesen hordtam). Tehát nem ér semmit, teljesen feleslegesen szenvedek benne ennyit egy nap. Azt elhiszem, hogy azokat nem zavarja, akik napi 10 percre veszik fel a boltban. De gondolni kellene azokra is, akik egész nap fulladoznak benne, mert olyan helyen dolgoznak.
Teljesen felesleges, mert engem semmitőlnem védett meg.
20: Miért is hápognék lenn? Most, hogy elkaptam, vagy tavaly, mikor oltás nélkül elkaptam, tán elpatkoltam?
Itt az iq-val nálad vannak problémák....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!