Mióta vagy szemüveges?
Ilyet kérdeztem itt én is, de elvileg nincs. Sőt, ha nem hordasz szemüveget, pedig kéne, azzal igazából rosszabbat teszel a szemednek, mintha hordanál. Ha rajtad van a megfelelő szemüveg, úgy nézel ki a fejedből, mint aki jól lát, viszont, ha nincs, akkor hunyorogsz, erőlteted a szemed, amitől elfáradhat benne az izom.
Pl apám nem hajlandó szemüveges lenni, pedig egyértelműen nem lát közelre, ez van vagy 10 éve és egyre durvább. Már ott tart, hogy a telefonját odaadja nekem, hogy olvassam fel neki az e-mailt, amit kapott. Nem értem miért nem hajlandó beismerni, hogy nem lát...Azt mondja a szemüveg öregembereknek való ezt 44 évesen kitalálta magában és most 54 évesen vaksiskodik. Legszívesebben megmondanám neki, hogy, "ha szerinted az 5-10-25 éves szemüvegesek is "öregek" akkor nem lehet, hogy inkább te vagy a hülye, hogy nem látsz, ahelyett, hogy segítenél magadon"
De hiába tenném, senkire se hallgat, makacs egy ember...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!