Milyen cigarettát ajánlanátok egy 21 éves kezdőnek?
Őszintén? Semmilyet. Nem tudom, mi a cél, de ha kezdő vagy, akkor felteszem, hogy nem szívsz rendszeresen. Ha mindenképp gőzmozdonyt szeretnél játszani, akkor inkább vízipipázz vagy használj nikotinmentes EC-t. Nem értem, miért kell szándékosan ráfüggni valamire.
De a kérdésedre válaszolva, az arany marlboro, és a sárga multifilter sem erős. De ha választhatsz, ne okozz magadnak nehézséget azzal, hogy rászoksz egy egészségtelen dologra, aztán szívsz a leszokással vagy belehalsz.
Semmilyent!
Ingem-gatyám elköltöttem cigarettára és mielőtt abbahagytam, már éjszakánként többször is begörcsölt a vádlim álmomban. -Öröm volt erre ébredni!
Ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel, akkor hasznosabb, ha elkezdesz (pl.) modellezni.
Utáltam azt is, hogy miközben egyre drágább és drágább lett a cigaretta, képtelenné váltam arra, hogy finanszírozzam a szenvedélyemet, - egyre többször lettem kiszolgáltatott azoknak, akiktől kéregettem a cigarettát.
Fogadd meg az élet tapasztalt emberek egyszerű tanácsát:
NE szenvedélyekre költsd a pénzt!
Szia, eddig még egy válasz sem kérdésre adott választ, gyakorlatilag mindegyik spam, és már eltelt majdnem egy év, a kérdező meg gondolom már más forrásból vagy magától kitalálta, de azért én megpróbálok válaszolni.
Kék multi, vagy kék camel. A marlboro szerintem túl kaparós, és inkább már dohányosabbak tolják. De aki teljesen kezdő, annak valamennyire mindegyik erős az elején. Régebben a pall mallt mondtam volna, de az már jó pár éve nincs.
És ha már mindenki tanácsokat osztogat, akkor annyi, hogy legyél mindig tisztában a saját felelősségeiddel és az általad meghatározott mértékkel, és a felelősségeddel számolj el akkor is, ha ezeket betartod vagy megszeged, illetve akkor is ha a véleményed változik. Ne balfaszkodd ezt el, mint az utolsó válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!