Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen cigarettát ajánlanátok...

Milyen cigarettát ajánlanátok egy 21 éves kezdőnek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 5. 14:24
 1/10 anonim ***** válasza:
92%

Őszintén? Semmilyet. Nem tudom, mi a cél, de ha kezdő vagy, akkor felteszem, hogy nem szívsz rendszeresen. Ha mindenképp gőzmozdonyt szeretnél játszani, akkor inkább vízipipázz vagy használj nikotinmentes EC-t. Nem értem, miért kell szándékosan ráfüggni valamire.

De a kérdésedre válaszolva, az arany marlboro, és a sárga multifilter sem erős. De ha választhatsz, ne okozz magadnak nehézséget azzal, hogy rászoksz egy egészségtelen dologra, aztán szívsz a leszokással vagy belehalsz.

2022. febr. 5. 14:31
 2/10 anonim ***** válasza:
83%

Ezen kívűl semmilyet:

[link]

2022. febr. 5. 14:46
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Barna Szofi
2022. febr. 5. 15:33
 4/10 anonim ***** válasza:
91%
Semmilyen. Minek akarsz rászokni? Hogy menő legyél az olyan lecsúszott lúzerek között, akik jelenleg körbevesznek? Meg fizess napont 2 ezer forintokat a szaros cigire? Azt a pénzt költhetnéd mondjuk a tanulásra és minőségi szórakozásra is. De persze te döntésed, ha el akarod cseszni már fiatalon az életed, akkor hajrá!
2022. febr. 5. 16:01
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Cigirágó.
2022. febr. 5. 19:41
 6/10 anonim ***** válasza:
74%
Arany dunhill,kék Szofi,arany davidoff
2022. febr. 6. 14:42
 7/10 anonim ***** válasza:
59%

Semmilyent!

Ingem-gatyám elköltöttem cigarettára és mielőtt abbahagytam, már éjszakánként többször is begörcsölt a vádlim álmomban. -Öröm volt erre ébredni!

Ha nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel, akkor hasznosabb, ha elkezdesz (pl.) modellezni.

Utáltam azt is, hogy miközben egyre drágább és drágább lett a cigaretta, képtelenné váltam arra, hogy finanszírozzam a szenvedélyemet, - egyre többször lettem kiszolgáltatott azoknak, akiktől kéregettem a cigarettát.

Fogadd meg az élet tapasztalt emberek egyszerű tanácsát:

NE szenvedélyekre költsd a pénzt!

2022. febr. 6. 20:17
 8/10 anonim ***** válasza:
74%

Szia, eddig még egy válasz sem kérdésre adott választ, gyakorlatilag mindegyik spam, és már eltelt majdnem egy év, a kérdező meg gondolom már más forrásból vagy magától kitalálta, de azért én megpróbálok válaszolni.

Kék multi, vagy kék camel. A marlboro szerintem túl kaparós, és inkább már dohányosabbak tolják. De aki teljesen kezdő, annak valamennyire mindegyik erős az elején. Régebben a pall mallt mondtam volna, de az már jó pár éve nincs.

És ha már mindenki tanácsokat osztogat, akkor annyi, hogy legyél mindig tisztában a saját felelősségeiddel és az általad meghatározott mértékkel, és a felelősségeddel számolj el akkor is, ha ezeket betartod vagy megszeged, illetve akkor is ha a véleményed változik. Ne balfaszkodd ezt el, mint az utolsó válaszoló.

2022. dec. 31. 03:27
 9/10 anonim ***** válasza:
57%
Sportolj tesó ne cigizz. Olcsóbb és egészséges leszel tőle!
2022. dec. 31. 17:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Tehát kék multifilter az első, ami tipikus, vagy szerintem kék camel erre a legideálisabb. Életvezetési tanácsadó spammeléstől mentes válasz.
2022. dec. 31. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!