Szerintetek melyik a legjobb személyiségtípus az MBTI 16 változata közül? Miért?
Figyelt kérdés
Melyikkel tudtok azonosulni nagyon, a hozzátok legközelebbi emberek milyenek? Melyikek lennétek szívesen?2022. febr. 2. 14:27
21/27 anonim válasza:
20as a 19es INFP vagyok :) ja, jobb időbeosztás jobb lenne. Nekem a produktivitással nincs gondom szerencsére, folyton csinálok valamit, általában olvasok, vagy olyat tanulok ami érdekel (rajz, varrás, írás, esetleg beleásom magam random pszichológiai témákba) de pl sulis dolgokkal el vagyok maradva. Nem karom elterelni a témát a kérdésről, úgyhogy a többit inkább privátban írom le
22/27 A kérdező kommentje:
Figyu, nyugodtan terelj. Régi kérdés úgy is:D.
2022. máj. 23. 00:40
23/27 anonim válasza:
ENTP vagyok, nem is lennék más. 19/F
24/27 Mojjo válasza:
@23: Nem is lennél ENTP, ha szeretnél más lenni :)
26/27 07007 válasza:
Ez egy skála de nem jó és rossz között mindefyig személységtipusnak vannak erősségei és gyengeségei ez nem arra van hogy másokat megítéljen valaki hanem hogy a saját szeméjiségtipus ismeretében ez erősségeinket még erősebbé tehessük és a gyengeségeinket tompítsuk. Én pl egy INTP vagyok és a tipusom egyik legfontosabb jó tulajdonsága hogy mindent próbálok analizálni ezt amióta tudok róla direkt külön odafigyelek a részletekre és sokszor jól is jön (pl beszélgetés közben észreveszem ha vannak hazugságra utaló jelek, vagy egy feladat elvégzésére amivel egyébként kínlódás lenne ki tudom találni hogy a környezetembe vivel egyszerűsíthetem a feladatot) gyengeség meg hogy másokkal és magammal is türelmetlen tudok lenni meg hogy hajlamos vagyok érzelmek nélkül gondolkozni és erre a gyengeségekre érdemes jobban figyelni ehez nem írok példát mert ez jobban magáér beszél...
27/27 07007 válasza:
Én vagyok a 26os a válasz elején mindegyik lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!