Szerintetek melyik a legjobb személyiségtípus az MBTI 16 változata közül? Miért?
Meg vagyok elégedve a saját személyiségtípusommal (ENFP), és nem akarnék megváltozni, mert az már nem én lennék. Vannak tulajdonságok, amiket más személyiségtípusokban irigylek, pl ISFP-nél, hogy ennyire önazonos tud lenni, de abban is biztos vagyok, hogy idővel nekem is sikerülni fog ezt elérnem. Meg amúgy is, mindenki úgy jó, ahogy van, és mindenkiből ki lehet hozni a legjobb oldalát.
16l
18
Nem olyan rossz INFPnek lenni. Tény, hogy érzékenyebbek vagyunk, és sokan félreismernek minket, de én személy szerint szeretem megélni az érzéseimet, szeretem magamban, hogyan idealista vagyok, és optimista, és mindig keresem a jót a dolgokban. Konkrétan egyszer bearanyozta a reggelemet, hogy kinyílt egy tulipán a kertünkben. De egy szép felhő, vagy kiscica is felvidít. Azt is szeretem magamban, mint INFPben, hogy jól felismerem mások és a saját érzéseimet. Persze kimerítő ez az állandó érzelmi hullámvasút, de sokkal rosszabb lenne, ha nem tudnám ennyire átélni a legkisebb érzelmeket.
Ez egy jó kis INFP szöveg lett, pedig én valahol ENFP és INFP között vagyok, inkább INFP. (Ez a kettő szokott kijönni mint eredmény, mivel kb kéthavonta megcsinálom a tesztet 😅) úgyhogy annak a szavazásnak nagyon örülök, ha kedvelt típus vagyok ❤️❤️ de amúgy igaz, nincsen rangsor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!