Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szégyen,ha egy férfi kimutatja...

Szégyen,ha egy férfi kimutatja mit érez?

Figyelt kérdés
Nem leszel szánalmas a nő szemében???

2022. jan. 31. 08:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem szégyen. Az sem szégyen, ha sír. Ha viszont állandóan panaszkodik/hisztizik, vagy hosszabb távon levert, negatív hangulatú, vagy csak simán pesszimista, akkor nálam kizárt, hogy van esélye.
2022. jan. 31. 09:57
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Az nem mindegy kinek mutatja ki az érzelmeit! Ha fűnek-fának ömleng az érzelmeiről, az nem éppen egy férfias viselkedés. Ha viszont a párjának (vagy annak akit szeret) beszél az érzelmeiről, az teljesen normális. Én nő létemre sem teregetem ki az érzelmeimet, csak azzal osztom meg akit szeretek.
2022. jan. 31. 10:51
 13/15 anonim ***** válasza:
17%
Nekem egy férfiban az szánalmas, mikor mondjuk 37 fokos a testhőmérséklete és előadja mekkora lázas beteg. Szóval ha nyavalyog, hisztizik egy pasi, az nálam gáz.
2022. jan. 31. 19:37
 14/15 Senior Séf ***** válasza:
Engem még így neveltek, és csak 50 felé kezdtem levetkőzni. Pontosabban a feleségem tanított meg rá.
2022. febr. 1. 10:00
 15/15 anonim ***** válasza:
13.: Akkor kapaszkodj meg, én nőként nem bírom már a 37 fokot sem. Nem egy műtéten átestem már, de a lázat, sőt, még a hőemelkedést sem bírom. Nem vagyunk egyformák, ettől nem lesz senki szánalmas, hanem a látatlanban ítélkezés az, amitől szánalmas lesz valaki!
2022. febr. 1. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!