Miről lehet felismerni, ha egy férfi képtelen elszakadni az anyjától?
#10:
Remélhetőleg már csak az exe.
Nálunk felfordult a családi hétköznap apu stroke-ját követően, én nem voltam hajlandó albérletbe menni, mást gazdagítani, így még otthon éltem amikor megtörtént ez az egész, aki tudja/benne van hogy milyen gondoskodni kisebb-nagyobb részben a másikról, azoknak nem kell részletezni semmit.
Szerencsére nincs olyan mértékű probléma, hogy még munkahelyet is át kellett volna reformálni, de más az életünk, és elég ha csak azt mondom, kell egy felügyelet, és mi váltva oldjuk meg a dolgot.
Én nem foglalkozok azzal hogy egy fiatal csaj, vagy hozzám hasonló korú nő mit gondol, jöjjön ide cseréljünk és csinálja 2-3 hónapig, és utána alkosson véleményt. Ja, hogy csak a legtöbb embernek addig buli az élet míg az egészség engedi, ha meg bármely családtag segítségre szorul, akkor oldja meg aki akarja, mi?
Nem kizárólag faternak könnyítem meg a hétköznapjait, hanem anyunak is azzal hogy megcsinálok olyanokat ami még ő rá várna, nem sokan adnák fel a bulit, nőket, takarításért, boltba járásért főzésért, de azok olyanok is.... fillért nem érnek.
A kérdésem természetesen nem azokról a férfiakról szólt, akik rákényszerültek arra, hogy a szüleik közelében maradjanak.
Az én exem a tökéletes példa: egészen addig nem cuccolt el otthonról, amíg nem jöttem a képbe (24 volt ekkor), utána anyuka folyamatosan zaklatta mindenfélével: heti bevásárlások több 10 000-ért, úgy, hogy egyedül élt; megmondta neki, hogy hol dolgozzon, dróton rángatta kicsifiát. Már az esküvő kapujában voltunk, amikor a vőlegényem közölte velem, hogy nem megyünk nászútra, mert a mama fél, hogy hazahozzuk a covidot. Ezek után megköszöntem neki az eddigieket és szakítottam.
Azóta visszaköltözött az anyjához és minden ugyanúgy megy, mint előtte.
Valószínűleg sose fog elszakadni az anyjától, de hál istennek ez már nem a te bajod :)
remélhetőleg van-lesz fiad,
mikorra tervezed az elválást?
Na mi a helyzet, magadra ismertél? :)
Nincs még fiam, lehet, hogy lesz, kitudja. Párom maitt tettem fel a kérdést, de úgy tűnik a válaszok alapján, hogy szerencsére nála nincs ilyen nagy baj :D
"úgy tűnik a válaszok alapján, hogy szerencsére nála nincs ilyen nagy baj"
Az, hogy másoknál nagyobb a baj, még nem jelenti azt, hogy nálatok minden rendben... És maga az a tény, hogy elkezdtél ezen gondolkodni azt mutatja, hogy téged zavar, hogy túl szoros a kapcsolata az anyjával...
Lehet, de az nem biztos, hogy az ő hibája, ezért tettem ki a kérdést, hogy lássak más példákat is, össze tudjam hasonlítani a saját példámmal. Ebben a dologban lehet, hogy én vagyok a ludas nálunk, nem biztos, hogy ő nem tud elszakadni. Sajnos még mindig nem egyértelmű, de az biztos, hogy ennyire nem anyuci pici fia, mint akikről többen itt írtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!