Miről lehet felismerni, ha egy férfi képtelen elszakadni az anyjától?
Itt arra gondolsz hogy a külön költözés? meg ezek stb...mert őszintén én nőknél is nagyon sokszor látom ezt a problémát, de persze tőlük ez nem elvárás, szóval én konkrétan szarok a témára...mindenki úgy él ahogy neki tetszik.
Valakinek nagyon jó a kapcsolata az anyjával, nem kötelező csak azért "megutálni" mert ez az elvárás lassan a világ felől.
Bocsánatot kérek mindenkitől, hogy nem közvetlenül a kérdésre válaszolok ezúttal, de az ötödik válasszal összefüggésben észrevételem van.
A 70 évesen anyjával vásárolni járó ember jelenléte inkább már a támogatásról, gondoskodásról szól inkább, mint a függelemről.
Úgy vélem, közel sem ugyanaz a kettő élethelyzet!
Folyamatos telefonos összeköttetésben vannak
ha esetleg vitázok vele akkor hívja az anyját, volt hogy vita közben tartotta a telefont és azt mondta nekem amit a fülébe mondott az anyja
Bármilyen döntést kell hozni, anycit kell megkérdeznie először
Addig semmit se hisz el, míg anyci meg nem erősíti benne
Együtt mennek vásárolni, még intim dolgokat is az anyjának
Majmolja az anyját (pl.ugyanolyan ház kell mint ami nekik van, ugyanolyan 1000 éves csempe a fürdőbe, ugyanolyan 2000nm-es kert...tök mind1 hogy ő a büdös életbe nem fog még egy szál paradicsomot se ültetni, KELL!! Létszükség! Anycinak is van🥺)
Anyci vágja a körmeit
Ő a párod? Ez szörnyen hangzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!