Mit valtoztatsak magamon?
Figyelt kérdés
25 éves vagyok srác vagyok, de kb 19-20nak nézek ki. Vékony vagyok, elég baba arcú. Mindig ez volt a problémám, de nem tudom, hogy mi lehet a megoldás. Munkahelyen is néha azt mondják rám, hogy kisgyerek. Nagyon idegesítő. Mit csináljak? Öltözködésemmel szerintem nincs baj, azon kívül, hogy S méretű ruhák kellenek. 173cm vagyok, de kb 60kg. Nagyon nehezen hizo típus is vagyok, ezért a tomegnoveles nem egyszerű így, pláne hogy napi 1000kaloriat égetek el a munka miatt. És az sem vigasztal, hogy mondják, hogy örüljek, hogy nem fogok öregebb időkben annyinak kinezni, mint amennyi vagyok. Arcszörzetem sincs igazából.
A csajok is úgy néznek rám, mint egy kisgyerekre szerintem..
2022. jan. 27. 19:34
1/3 anonim válasza:
Orulj neki, 17-18 eves lanyoknal akkor lehet eselyed.
2/3 anonim válasza:
Növessz bajszot/szakállat,vagy legalább borostás legyél.
3/3 anonim válasza:
"tömegnövelés nem egyszerű", ez csak duma, keményen meg kell dolgozni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!