Hogyan változhatott meg az eredmény ennyire ?
Sziasztok! Eddig ahányszor csak kitöltöttem, INFJ-T voltam, de most kíváncsiságból ismét megcsináltam a tesztet és ENFP jött ki. Ez hogy lehet ?
Az utóbbi másfél évben elég sok trauma ert, szakítás, haláleset…ezek esetleg kozrejatszhatnak benne ?
Én ahányszor kitöltöm, mindig más jön ki. Szerintem nem lehet 16 csoportra egyértelműen szétosztani az embereket. Azt se tudom, hogy introveltált vagyok-e.
Amúgy ez csak két betű változás. Igen, közrejátszhat.
A pillanatnyi hangulatod is simán befolyásolhat egy ilyen tesztet. Mivel könnyen lehet hogy egész más a válaszod ugyanarra a kérdésre, amikor épp nyugodt és kipihent vagy, vagy mondjuk amikor 5 perce idegelt ki az idióta kollegád.
Már csak ezért sem szabad készpénznek venni ezeket a teszteket.
Írd be, hogy 16 személyiségtípus teszt és kiadja (MBTI egyébként).
Csak utána néztem és olvastam, hogy alapvetően ennek nem szabad változnia az évek elorehaladasaval sem, mert úgy lett kidolgozva, hogy a születéskor örökölt és anyaméhben kialakult tulajdonságokat foglalja össze, ennek meg nem kellene változnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!