Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Találkoztatok már ilyen...

Találkoztatok már ilyen emberrel? Finoman emlékeztessem vagy hagyjam rá?

Figyelt kérdés
Tavaly volt egy barátnőm esküvője és az egyik közös barátnőnk előtte végig panaszkodott, hogy "jajj, xy másról se bír beszélni csak a hülye esküvőjéről" meg, hogy ő csak azért várja a lagzit, hogy vége legyen és fogja be a menyasszony. Most ez a lány készül az esküvőjére és szószerint semmi másról nem tud beszélni csak arról, sokkal durvábban csinálja, mint az akinek tavaly volt. Szivemszerint annyira szeretném emlékeztetni, hogy miket mondott rá és mennyire zavarta akkoriban ez a téma, de most mi persze meghallgatjuk szónélkül órákon át, hogy hogyan tervezget. Nagyon bosszant és nem az, hogy ez a főtémája, hanem hogy észre se veszi magát.15+ éves barátság, így elnézem neki, de nem tudom megérteni, hogy ha másnál idegesítette ez a viselkedés, ő miért nem tesz másképp? Találkoztatok már hasonló személyiséggel?
2022. jan. 23. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kedvesen, viccesen ra lehet kerdezni, szamonkeroen nem. Amugy nalam ezek nem baratsagok.
2022. jan. 23. 13:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én simán szembesíteném a kettős mércéjével, nem azért vagyunk barátok a barátaimmal hogy minden phaszságunkat szó nélkül lenyeljük. A mi barátságunkba simán belefér az, ha néha helyrebillentjük a másikat amikor elszáll valamelyikünkkel a ló.
2022. jan. 23. 13:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Tervezem valahogy megemlíteni neki, csak nem szeretnék ünneprontó sem lenni.
2022. jan. 23. 13:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Viccesen tálalva emlékeztetném rá én is, számonkérve nem, mert amúgy kívülállóként is vélem érteni, hogy miért ennyire izgatott mindenki az esküvőjével kapcsolatban.
2022. jan. 23. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!