El merjem mondani oltás előtt állóknak, hogy mit okozott nálam az oltás?
Tégy ahogy jónak látod, de szerintem nem lesz ez senkinél perdöntő.
Minden egyes gyógyszer bevétele kockázattal jár, és mindennek van áldozata. Pl tágabb ismeretségi körömben van egy nő aki tüdőembóliát kapott a fogamzásgátlójától. Na ilyenkor mi van? Senki se szedjen fogamzásgátlót?
Őszintén sajnálom hogy ez történt veled, de a helyzet az, hogy megesik ilyen a modern gyógyszereknél. Az oltás nem jelent akkora veszélyt, mint a covid.
Ti aztán viccesek vagytok, a Kérdezővel együtt.
Kérdező! Leírod, hogy neked addig nem szólt senki, amíg te magad nem tapasztaltad. Jól esett, hogy nem dönthettél annak tudatában, hanem muszáj volt a saját bőrödön tapasztalni? Na, akinek baja lesz tőle, ugyanezt fogja érezni. Nem értem, mi a kérdés, hacsak nem én olvastam rosszul, és nem barátokat, hanem ellenségeket írtál. Természetesen nem azt kell mondani, hogy nekik is tuti, ilyen bajuk lesz, mert az eleve hazugság lenne, de kvázi szándékosan eltitkolni... hát, szerintem gáz.
Én oltás nélkül is ezt mondom és próbálom lebeszélni róla az embereket. Neked viszont muszáj beszélni róla.
Gondolj bele, micsoda aljasság azoktól, akik be lettek oltva és biztattak rá, miközben szarul voltak tőle, most meg utólag osztogatnak tanácsokat?!
Elmehetnek az ilyenek a jó francba.
Vannak még bőven emberek, akikkel tudatni,kell, hogy az oltás méreg, ke kell állítani ezt a népirtó borzalmat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!