Hanna S kérdése:
Ha tehetnéd és nem lenne olyan drága megváltoztatnád a keresztneved?
Figyelt kérdés
Ha igen légyszi mondd el, hogy miért azt a nevet választanád amit!2022. jan. 19. 13:15
11/23 anonim válasza:
#9:
a Vad Rózsa, vagy Száraz Virág is elég gonosz név tud lenni
12/23 anonim válasza:
Nem változtatnám meg. Régen le akartam vetetni a második keresztnevem, sokat csúfoltak vele (régies név), de mára azt is megszerettem, nem érdekel mások mit gondolnak róla.
13/23 anonim válasza:
Dettó, nekem is elég ritka nevem van, a becézett alak van anyakönyvezve, folyamatos küzdelem az élet, ügyintézők, kollégák, mindenki következetesen kijavítja önkényesen a nevem, mintha ret@rdált lennék és nem tudnám a saját nevemet. Bosszantó.
(Viszont a ""rendes"" verziója meg nem tetszik, úgyhogy nem venném fel.)
14/23 anonim válasza:
Bár sokáig tartott megszeretnem a nevem, nem változtatnám meg. Ritka is (legalábbis a környezetemben mindenképp), emiatt egy kicsit különlegesnek tartom, meg is szoktam és nem is hiányzik az a döcögős macera, ami a névváltoztatással járna.
15/23 anonim válasza:
mondjuk egy Lakatos Ikszbokszvánnak úgy is mind1
16/23 anonim válasza:
#13 Megkérdezhetem mi a keresztneved?
17/23 A kérdező kommentje:
Engem is érdekelne.
2022. jan. 19. 16:30
18/23 anonim válasza:
Semmi extra, egy gyakori női név mínusz az "a" a végéről. Pl. Nikoletta >> Nikolett, csak én még nem hallottam senki másról akinek "a" nélkül lenne ez a neve. :) (emiatt nem szívesen írom le sehol, mert felismerhető könnyen)
19/23 anonim válasza:
Mennyibe kerül megváltoztatni mostanában? Én megakarom már régóta
20/23 A kérdező kommentje:
7 leírtam.
2022. jan. 19. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!