Szülőknek, családnak mennyi beleszólása van abba hogy ki milyen utat választ? Hozzám a bűnözés áll közelebb.
Na, akkor még egyszer és lassan a gyengébbek kedvéért, hogy mi volt az én problémám:
Már az elején jeleztem, hogy a kérdező nem lesz bűnöző fixen. Mikor valamelyik kommentelő már hisztérikus rohamot kapott, hogy “jaj, mi lesz, ha megerőszakolja a feleséged” meg ilyenek, már akkor is nyilvánvaló volt, hogy max ha egy bolti lopásról szó van. Komolyan, milyen bűnöző írna ki ilyet Gyakorira? De nem, nektek kellett az esti Kék fény szegmens ide, hogy jaj, szegény társadalom, jaj, jó emberek, jaj nektek.
A másik. Azt kívánni valakinek a fotelből egy troll kérdés miatt, hogy bár abortálták volna (kvázi haljon meg), ritka sutyerák dolog. Kíváncsi lennék, ha te bárhová elmennél és a szemed közé vágnák, hogy “dögöltél volna meg”/“szorult volna a fejed anyádba”, fel lennél-e háborodva csak úgy mellesleg. Vagy nálatok a vasárnapi ebéd mellett is így kommunikál a család egymással.
Attól még, hogy te egy érzéketlen bunkó vagy, valakit érinthet érzékenyen. Mondjuk aki már látott abortuszt, ugye, vagy végigcsinálta valakivel… Elemi jó ízlés lenne ezzel nem operálni.
A harmadik. Ha valakinek félrecsúszik az élete (kb 17-re saccolom a kérdezőt amúgy…), azt nem csak rajta kell számon kérni, hanem azon is, aki felnevelte. Fejezzétek már be ezt az ócska mantrát, hogy a szülők b*sznak a gyerekeikre, semmi nevelést nem adnak nekik, aztán ezt csak és kizárólag a gyereken kéred számon.
A negyedik. Attól nem lesz relevánsabb a mondanivalód, hogy egy kicsinyítő képzőt odapakolsz a nevem mellé. Plusz fonetikusan írod le. (Nem barátod a klasszikus kultúra, igaz? :))
Amorfra sikeredett metamorfóziska nálad elég komoly beakadások vannak, fordulj pszichológushoz! Lépj már túl ezen az abortuszos nyavalygásodon, korábban azt is írtam, hogy akár meg se csinálták volna a szülei, egy pofásabb kisszék milliószor jobb lett volna! Mivel nem kérdezek ekkora gyökérségeket így nem, nekem nem szoktak randomra ilyet válaszolni, mint a kérdezőnek. Vajon miért nem? Költői kérdés a valóban gyengébb kedvéért (igen, rád gondolok alatta)... Egyébként azt sem tudni, mi ez a beakadásod a szülőkkel kapcsolatban, netalán előítéletek kínoznak? Lóf.szt sem tudsz a szülőkről, de te már kvázi konkrét teóriákat kreálsz róluk is és a válaszadókról is, hogy biztos ilyen meg olyan emberek, mi meg mantrázgatunk bármit is, holott egyedül te mantrázgatod az abortuszos és a szülőkkel kapcsolatos kényszerképzeteidet.
Egyébként nem, nem ilyenekről beszéltünk vasárnapi ebédnél (ha már ennyire kíváncsi vagy), én a sok hülye hatására lettem kegyetlenül emberutáló a hosszú évek alatt.
„Lóf.szt sem tudsz a szülőkről, de te már kvázi konkrét teóriákat kreálsz róluk is és a válaszadókról is, hogy biztos ilyen meg olyan emberek, mi meg mantrázgatunk bármit is, holott egyedül te mantrázgatod az abortuszos és a szülőkkel kapcsolatos kényszerképzeteidet.”
10-es komment:
Mert gondolom azt nem várod hogy majd a börtönben látogassanak
16-os komment:
„Majd ha bortonbe kerulsz kerdezo akkor kerdezd meg magadtol hogy megérte-e bunozni.”
32-es komment:
„...Egy potenciális bűnözőt meg nem pátyolgatok.”
35-ös komment:
„26os, akkor is simogasd meg a kis buksiját ha mondjuk megerőszakolja a feleséged vagy megöli a gyereked esetleg agyonveri a szüleid hiszen szegénynek biztosan rossz gyerekkora volt.”
Tessék, már börtön, asszony erőszakolás, gyilkosság is előjött nagy teátrálisan. Aztán mi derült ki, hogy egyszer ellopott egy italt a közértből és megbírságolták gyorshajtásért? LOL. Itt a nagy gengszteretek. Bár a Gyakorin ne is várjatok többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!