Szülőknek, családnak mennyi beleszólása van abba hogy ki milyen utat választ? Hozzám a bűnözés áll közelebb.
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 00:54
31/62 anonim válasza:
Miért kell a halálát kívánni valakinek (az abortusz az) egy ilyen buta kérdés miatt? Normálisak vagytok?
32/62 anonim válasza:
Nyugizzál már, azt is írtam neki utólag, hogy inkább csináltak volna helyette kisszéket. :D Az már csak nem számít gyilkosságnak. Egy potenciális bűnözőt meg nem pátyolgatok.
33/62 A kérdező kommentje:
Bolt előtt kéregetővel volt szóváltás és lökdösődés, nem adtam neki pénzt, de még el is küldtem dolgozni és ezen kaptunk össze, volt illatszer alkohol lopás, na meg 1 80as szabályszegés, ez is számít nem?
Nagyjából ennyi.
2022. jan. 17. 16:10
34/62 anonim válasza:
Na, tessék. Itt a potenciális új M. Richárdotok, a nagy gengszter. :DD
35/62 anonim válasza:
26os, akkor is simogasd meg a kis buksiját ha mondjuk megerőszakolja a feleséged vagy megöli a gyereked esetleg agyonveri a szüleid hiszen szegénynek biztosan rossz gyerekkora volt.
36/62 A kérdező kommentje:
Ilyenre akkor kerülhetne sor hogy elverjem a másikat ha tartozna, de mivel nem aljasodok le piti emberekhez, így senkit nem piszkálnék.
2022. jan. 17. 17:11
37/62 anonim válasza:
Ez aztán a kőkemény gengster. Egész komoly bűnlajstroma van. XD XD Össze is rosálta magát mindenki tőle.
Egy jó nagy seggberúgás után, bőgve elsunnyogna! XD
38/62 A kérdező kommentje:
Én még nem igen láttam olyan magyar aki ne lehajtott fejjel, nem rájuk nézve ment volna el cigányok mellett, hogy még véletlenül se szólítsák meg....
Nem az én szokásom fülhallgatót bedugni félelmemben :)
2022. jan. 17. 17:51
39/62 anonim válasza:
Nem tudok elképzelni egyetlen gengszert sem, aki a Gyakori Kérdéseken kér tanácsot gengszterkedéssel kapcsolatban.
40/62 anonim válasza:
38. Miért menne el bárki a cigányok mellett lehajtott fejjel? Senki előtt nem hajtok fejet, olyan ember nem született a világra, és nem is fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!