Szerintetek mennyire "gáz", vagy egészségtelen, ha nem tudom magam elképzelni a jövőben házasságban, gyerekekkel?
Nem tudom elképzelni magam sem terhesen, sem gyereket pelenkázva, sem eljegyezve.
Házas talán lennék, de én nem tudnék évtizedeken át "leláncolva" élni.
Gyereket szívesen adoptálnék majd, akár csecsemőt, akár óvodás korút.
De a kettőt együtt nem.
Tudom, szembemennek a fent írtak egymással, de nem annyira tudom magam elképzelni nagy családban.
Valakit meg táncsak kéne magam mögött hagyni, nem?
#7 teljesen igazad van!!
Élni kell, élvezni az életet.
Halálunk után ugysem számít...
A halál kapujában meg a sok élmény, na az igen😜🤪
"Szerintetek mennyire gáz vagy egészségtelen, ha..."
Milyen az, amikor aggódsz, ha ez nem az?
Legalább magadnak ne hazudj!
😂😂😂...
Ha aggódnék azt írnám ki,hogy
,,Szerintetek gáz, ha nincs még gyerekem, sem házasságom? X éves vagyok, kifutok az időből egyszer, és nem tudom mit tegyek"
Vagy valami hasonlót😂.
Ha aggódnék, akkor csinálnék egy gyereket, vagy adoptálnék, esetleg az utca emberéből egy idiótát kifognék, hogy házasodjon velem össze.
#13. igen, teljesen egyetértek. Viszont én azt arra reagáltam, hogy halálunk után a cuccaink elajándekozódnak, az élmények maradnak. Bocsánat ha félreérthető volt.
Ha lenne/lesz gyerekem, persze nem felelősség nélkül nevelném. Szeretném, megadnék neki mindent érzelmileg, minden szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!